Første dag på barsel

060818: Copenhagen

&Other Stories skjorte*, Storm & Marie shorts (alternativ her), Nike M2K Tekno sneakers fra Rezet Store, &Other Stories taske* & Céline Eva solbriller.

Et lille dagens fra sidste uge hvor det var for varmt til at fungere og for varmt til at have tøj på – men det går jo ikke når man er på arbejde. Altså ikke at have tøj på. Derfor blev det løs skjorte, løse shorts og et forsøg på at blive i skygge hele dagen…!

Nu har vejret jo imellem tiden ændret lidt karakter, hvilket jeg tror de fleste – planter, dyr og mennesker, har det rigtig dejligt med. Og jeg må da indrømme at jeg glæder mig til at bruge min (i forvejen) begrænsede garderobe, og ikke kun have en løs kjole på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag på barsel