Na-kd rabatkode og favoritter i August

Første dag på barsel

Foto: Alona Vibe

Godmorgen! I dag er min første hverdag på barsel. Jeg havde sidste dag hos Rezet i fredags, men så var det jo bare weekend som det plejer, hvilket gav en blød start. I dag er det lidt mere klart at min hverdag er forandret og jeg har det dels lidt stress over ikke at tjekke min arbejdsmail og skulle snakke med mine kollegaer, og dels så er det helt uvirkeligt lækkert at musse rundt hjemme.

De sidste par uger har været sådan lidt halv travle og derfor har jeg udsat en hel del praktiske gøremål til min barsel – hvilket efterlader mig med en laaaang to do liste, som jeg bare skal igang med. Så kedeligt, det bliver det ikke.

Jeg har en del post i ærmet fra modeugen, som kommer her de næste par dage, et par outfitbilleder og nogle indlæg om beautyprodukter og graviditet, som i har efterspurgt. Så jeg lover også at her ikke bliver stille.

Til at starte med, har jeg lavet en spørgerunde på instastory, så hop der forbi og send et spørgsmål afsted om sneakers, graviditet, Winston eller hvad der lige går og undrer jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Na-kd rabatkode og favoritter i August