010818: Tisvildeleje

Nyt spisebord fra TableLab

Reklame for TableLab

De sidste par måneder er der gået en liiille smule nesting i den, her hjemme. Egentlig har jeg ikke haft så meget tid til at overveje baby indkøb, men jeg har haft en kæmpe trang til at få styr på nogle indretningsmæssige hængepartier. Jeg har fået skiftet vores trætte sengetøj ud med nyt fra Tekla. Dyrt men med henblik på at vi så også har det længe. Jeg har fået styr på mit walk-in, fået købt den lampe der manglede i stuen og bestilt sofapuder hos min mor (hjemmesyede ting er de bedste!). Endelig har jeg også fået muligheden for at få et nyt spisebord – og gud hvor har jeg glædet mig! Siden vi flyttede for 1,5 år siden har vores spisebord været helt tilfældigt og senest, et gammelt arbejdsbord som har gået på runde i min familie. Lidt for lille og med en mega slidt bordplade, ikke på den fede måde.

I forbindelse med det her samarbejde med TableLab fik jeg dog mulighed for at opgradere mit spisebordsgame, gevaldigt. TableLab er et ‘design-selv’ koncept hvor du kan sammensætte bordplader og ben efter behag og behov. Pladerne kommer i laminat, linoleum eller planker, og i farver som orange, grå, hvid, sort og grøn. Du kan vælge mellem firkantede borde i to størrelser eller et rundt bord. Benene findes både i træ og metal og i forskellige konstruktioner. Du ender altså med virkelig mange forskellige muligheder (svært valg, skulle jeg hilse og sige), men det gør det også meget lettere at finde en god løsning til dit behov – det er jo desværre ikke os alle der bor i en lejlighed med ubegrænsede kvadratmetre og muligheder for indretning. Og der er stor forskel på om dit bord er 140 eller 180cm langt.

Nå, men jeg endte med et bord i grøn laminat, med massive kanter i birketræ. Benene blev hvide link stålben. Vores ønske var et stort spisebord i en mørk farve (tænker det er praktisk med baby) og med nogle ret enkle ben. Vi bor i en lejlighed hvor der er meget åbent og en helt masse krummelurer, bindingsværk, åbne skabe og dims, så det skulle være pænt og enkelt at se på. Derudover så har jeg fået en pink Tripp Trapp stol fra Stokke og tanken om pink og grøn, blev ved med at rumstere i mit hovede. Så grøn laminat og hvide ben, det blev det. Og det er det helt rigtige valg.

Rent praktisk så er det en plug’n play løsning – vælg plade, vælg ben, levering dagen efter. Bortset fra at jeg ikke kunne bære pladen så formåede jeg at samle bordet selv (og fik min kæreste til at do the heavy lifting). Lettere bliver det ikke.

Og hvis nu man har den flotteste bordplade eller nogle helt særlige ben/bukke i forvejen, så kan det jo også købes seperat.

Jeg ved ikke om det er fordi jeg er så meget mere hjemme for tiden at jeg virkelig sætter pris på det, men har taget mig selv i, dagligt at sige ‘ej et flot bord vi har’, ‘gud hvor er jeg glad for det bord’, ‘sikke en godt bord’… #barselslife… Og som jeg sidder her i min stue, med udsigt til det gode bord, er jeg stadig pænt tilfreds 🙂

Forleden kom den pink stol så, og sammen med min lyserøde plastikbakke fra HAY er der da ikke et øje tørt… Lige så pænt som jeg havde forestillet mig. Stolen kommer nok ikke i brug for om et par uger (tidligst) men den pynter!

Ps. hvis du nu rammer fastlandet, så har TableLab et showroom i Egå hvor det er muligt at inspicere plader og ben, før du beslutter dig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

010818: Tisvildeleje