Nyt spisebord fra TableLab

150818: Denim jakke og 25% rabat på Weekday jeans

SPar 25% på Weekday jeans: Weekday denim jakke*, Nørgaard på Strøget 101 kjole, Reebok Classic Daytona sneakers fra Rezet Sneaker Store, Céline Eva solbriller (asos version her) & Prada taske (i sort her).

Det her er pretty much mit look pt. En Nørgaard 101 kjole, komfortable sneakers og solbriller. Det kan så varieres i en uendelighed (godt Nørgaard laver kjolerne i alle farver!) og at jeg har et lille udvalg af sneakers jeg kan rotere imellem 🙂

En ny tilføjelse til min garderobe er denne herre denim jakke fra Weekday som jeg fik i gave i sidste uge. Har nærmest haft den på hver dag siden – kender i det, når man ikke vidste at det lige var det man manglede i sin garderobe? Den er perfekt 90’er og basic til at den passer til det meste.

Ps. Så kører Weekday en ret heftig denim kampagne, hvor du sparer 25% på Weekday jeans, hvis du køber 2 par (eller mere). Hvis jeg kunne passe jeans (talje, jeg savner dig!) så var jeg gået for et par Seattle* eller Bon Base*.

 

1 kommentar

  • Isabella

    Hvordan er Reebok DAYTONA DMX i størrelsen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt spisebord fra TableLab