Copenhagen Fashion Week SS19 i striber

3 uger på barsel og en playliste

Reklame for TIDAL

Nu har jeg været på barsel i 3 uger og som i kan fornemme på de få opdateringer her på domænet, så har jeg på ingen måde kedet mig. Jeg havde faktisk forventet at jeg havde haft endnu mere tid til at opdatere bloggen, for jeg har en del kladder liggende. Men så skulle der drikkes kaffe og catches op med den ene og den anden, der var noget tøj der skulle vaskes, en jordemoderaftale her og noget med e-boks der. Er jeg iøvrigt den eneste der bliver så uendelig smadret af at ordne ting på e-boks, netbank, skat osv med nemID? Det er så drænende at jeg må sove en lur bagefter…!

Nå men jeg har været en del hjemme og i modsætning til når jeg er på arbejde, så har jeg hørt en hel del musik og podcasts (indrømmet, mest bare Burhan G – håndværkerne der laver tag må synes jeg er meget, meget mærkelig). Men jeg har i forbindelse med mit samarbejde med TIDAL nu lavet en decideret BARSELs playliste – som dog kan høres af alle. Det er en blanding af førnævnte Burhan G (min guilty pleasure) og lidt godt fra blandt andre Whitney, Aretha, the Beatles, Queen B og som lidt fornuftens stemme, Beethovens Symfoni nr. 9 som jeg læste skulle være godt at spille for babyer i maven, haha.

Det er mest ældre sange der er på, ved ikke om det er nostalgien der spiller mig et puds, men det er i hvert fald favoritterne i de her uger.

I kan finde min BARSELs playliste lige her.

Ps. Find min BEYONCÉ playliste her og vores fælles BEYONCÉ GOALS playliste her.

2 kommentarer

  • Andrea

    Hvor er dine fine armbånd fra (billede 1)?:)))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martha

    Pro tip! Man kan downloade nem ID nøgleapp, så man slipper for at skulle dimse rundt med små tal i papkort. Meget smart!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week SS19 i striber