3 uger på barsel og en playliste

Status: Baby

Beklager den pludselige stilhed her på bloggen. Måske har i fulgt med på instagram og fået opklaring på det? Der skete nemlig det, for præcis 13 dage siden, at Baby JJ kom til verden. Det har sat ALT på pause, og bare tanken om at lave et indlæg (eller sætte auto-reply på min mail) har været helt urealistisk.

Han kom til verden en uge før min termin, hvilket vitterligt rev gulvtæppet væk under mig. Jeg var SÅ sikker på at han ville blive derinde til omkring d. 12. September, så jeg var slet slet ikke forberedt på at han skulle gøre sin entre en uge før. Dermed har jeg heller ikke fået planlagt alle de indlæg jeg har forberedt til netop denne tid, og der af kom der knapt to ugers lavvande her på domænet.

Jeg ville ønske jeg kunne meddele at NU er jeg tilbage. Men helt ærligt, det er jeg ikke, og der går nok lidt tid endnu. Har fået 3 kgs kærlighed som kræver det meste af min opmærksomhed (og som spiser helt enormt meget), og det skal han have ❤️

Jeg opdaterer lidt på instagram, så følg endelig med der, indtil jeg vender retur her igen.

2 kommentarer

  • Dorte Oxenvad

    ❤️🤗❤️
    Super tillykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med ham. Ja, det kræver sit at omstille sig til livet med baby, så giv dig tid til at nyde ham og så må bloggen komme på andenpladsen. Glæder mig til at følge jer begge to når du vender tilbage 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 uger på barsel og en playliste