Status: Baby

Situationer fra min graviditet #5

I en sjælden stund hvor jeg er alene hjemme og har en baby der er passed out på en mælkehammer, forsøger jeg mig lige med et indlæg. I har været svært begejstrede for mine indlæg om sjove og skøre situationer fra min graviditet og derfor ville jeg lige dele en aller sidste runde – erfaret på mine 3 ugers barsel, inden JJ kom til verden.

 1. Ingen gravide, jeg gentager – INGEN, har brug for at vide at de har taget på i ansigtet. Hvis de allerede er klar over det, har de ikke brug for en reminder og hvis de rent faktisk ikke har bemærket det, så er der vitterligt ingen grund til at gøre opmærksom på det. Bare sig noget andet, pænt, til dem. #takskalduhave
 2. Jeg er forundret over HVOR langsomt jeg rent faktisk kan gå, altså man fatter det ikke før man er højgravid, men sneglefart er ingen overdrivelse. Tak til bækken, lænd og plukveer. #sneglefart
 3. Babyshower er virkelig optur. Jeg troede jeg var sådan en der ikke ville have det, men det er jeg ikke. Fuck det var fedt. Og åbenbart er jeg virkelig nem at narre for jeg blev så forskrækket at jeg tror det var derfor at fødslen gik igang. #surprise
 4. Jeg var blevet så sikker på at jeg ville gå over tid, det siger ALLE nemlig om førstegangs fødende. Men det gjorde jeg ikke og det kom virkelig bag på mig. Så bare en lille reminder til jer andre gravide, det kan ske any time, og det ville jeg ønske jeg havde været mere forberedt på. #fyi
 5. Første dag på barsel brugte jeg på at læse om; genanvendelige bleer, for og imod zinksalve, undersøge neglesakse til babyer, læse adskillige tests af vådservietter og spise 2 cremelinser. #kliche
 6. Når nogen siger ‘jeg tror du føder snart’ #fuckaf
 7. Følelsen af at bruge 1000kr på netapoteket… #farvelpenge
 8. Graviditetsvarmen… jeg siger jer, jeg har haft det varmt. Læg lige 5 grader til temperaturen så har i det som en højgravid #sweatybetty
 9. Følelser omkring fødsel der spænder fra ‘det skal vi nok klare’ til ‘fuck nej jeg skal aldrig føde, han må bare blive derinde for evigt’ #goodluck
 10. Når du forsikrer alle om at du kommer til hele to bryllupper lige op til og lige efter din termin, oh well, det skete ikke, selvom jeg virkelig troede på det. #keepdreaming

Skal jeg fortsætte stilen med Situationer fra min barsel?

Læs Situationer fra min graviditet #1, Situationer fra min graviditet #2Situationer fra min graviditet #3 og Situationer fra min graviditet #4.

6 kommentarer

 • Mie

  Virkelig lækker jakke ser jeg nu. Hvor mon den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  JA fortsæt! Jeg er selv i uge 19 og jeg eeeelsker det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ja, det er mega sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg synes, at det er vildt sjovt at læse. Og ikke mindst lærerigt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Keep them coming – udvidet med #førstetidmedbaby
  By the way, så cravede jeg smørbagte cremelinser under min graviditet. Næsten hver morgen på vej til arbejde, røg jeg forbi bageren og fik mit fix😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, du skal fortsætte med situationer fra din barsel. Pretty please! Jeg er også selv førstegang indehaver af en ny baby, født lidt før termin, selvom “man da altid går over tid som førstegangs”. Kan afgjort spejle mig i dine situationer som gravid, så tænker det samme vil gælde fra barselslivet. Og om ikke andet er det god underholdning til natamningerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: Baby