Vikler og slynger - min erfaring efter to måneder

Situationer fra mine første to måneder som mor

Annonce for Teleselskabet 3

Tænk at der er gået godt og vel to måneder siden JJ kom til verdenen og jeg gik fra at kunne tage et bad præcis når jeg havde lyst, til nu at planlægge alt efter hans rytme. Det er sindsygt. Det her er også andet indlæg i samarbejde med Teleselskabet 3 og Xiaomi Mi8, den telefon jeg tester pt. I kan læse mere om den her. Jeg har siden sidst, taget noter og billeder på telefonen, fra mommy life.

Her er lidt situationer fra mit liv som mor:

 • Jeg er nu blevet typen der sender billeder af min baby til min kæreste fra det sekund han går på arbejde og til han kommer hjem. Samt giver updates om hvor mange gange han har tisset, grinet og blinket i løbet af dagen #åhgud
 • Jeg ANEDE ikke hvor stort et vikle community der fandtes før jeg lagde det her billede op på instagram #wow
 • I Absalon kirken til frokost var der en sød kvinde der spurgte ‘hvor gammel er hun?’ og jeg svaret (lettere fortørnet) ‘HAN er 6 uger’ – på trods af at JJ var klædt i gule pasteller… Tog mig selv i at synes at det var latterligt at hun ikke kunne se at han er en dreng og at jeg bevidst klæder ham i alle farver for at undgå kønstereotyper… heldigvis kunne jeg bede mig selv om at falde HELT ned… #slapdogaf
 • Jeg har været i mødregruppe og det er mega fedt – tænk at jeg nu er en af dem der mødes med andre for at amme og drikke kaffe #lol
 • Jeg er tilbage i det meste af mit tøj, men alligevel føles det som om jeg har en andens krop. #hvemerdu
 • Når jeg står og rokker en tom barnevogn fordi JJ er i viklen #jesus
 • Jeg lever af Kinder Milkslice.. Findes der efterfødselscravings? Og hænger det sammen med den noget ‘anderledes’ krop jeg har? #erdermælki
 • Jeg er efterhånden kommet over de der meget hormonelle uger og græder nu krapt så meget, hvilket er rart for alle, ikke mindst mig selv. Nu sidder jeg bare og kigger ned på hans lille isse og tænker ‘eeeej aldrig bliv stor’ #dilemma
 • Når du blander så meget rundt i dagene at du bliver liiiidt provokeret over hvor travlt folk kan have på en søndag. Min instagram flød over med ‘vigtige møder’, ‘træning’, ‘arbejde’ osv. Indtil det gik op for mig at det var mandag.. #sådeeeet
 • Det er rigtig hvad alle kloge mødre siger – ALT er en fase. Både de dårlige nætter, når han nægter at tage sut, ikke vil sove i liften osv. Desværre gælder det også de gode nætter… #circleoflife
 • Graviditetsvarmen stopper åbenbart ikke efter man har født. Klip til mig der går rundt om søerne i T-shirt imens andre har hue og handsker på. #itsgettinghotinhere

Siden sidst har mine barselsdage stået på en masse ture ude i det dejlige vejr, frokost på Granola, den første tur i sommerhus og en fotoskydning! Her er lidt billeder fra mine dage – de er taget med Mi8 og jeg er svært tilfreds med kvaliteten. Der er vildt hurtigt auto fokus – smart når man enten har en baby på armen, eller vil tage en milliard billeder af selv samme baby… Desuden har jeg så optur over at ‘tænd’ knappen sidder på bagsiden af telefonen, så den let kan åbnes, uden fare for at tabe den (hej hej mini hænder og stor telefon!). Xiaomi Mi8 kan købes eksklusivt her hos Teleselskabet 3.

 

 

3 kommentarer

 • Well, jeg var på Louisiana igår med en blomsterkjole klædt datter, og som jeg får slået mig ned ved siden af en ældre kvinde for at amme, bliver Nola kaldt HAN. Bevares, nok går jeg ikke ind for at forstærke kønsnormerne via farvevalg, men jeg ville nok heller ikke give en dreng blomsterkjole på. Min sløve ammehjerne rakte dog ikke til at irettesætte, så hun fik bare et smil med på vejen fra mig og min drengepige 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha. Elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hyggeligt med en update (:

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vikler og slynger - min erfaring efter to måneder