Sommerhus sættet

30 dages minimalist challenge

Billedet er fra foråret hvor jeg byggede mit walk-in closet.

30 dages minimalist challenge

Hvis der er én ting jeg helt sikkert ikke er, så er det minimalist. Jeg ELSKER ting og elsker at samle på ting. Min garderobe bugner, min skosamling er på langt over 100 par og jeg har ekstremt mange bøger. Jeg er en samler og er dårlig til at skille mig af med ting som jeg ikke bruger, men som jeg føler har en sentimental værdi for mig.

Se, når man nu sælger sin lejlighed og ender ud i at flytte 3-4 gange på to år, så sker der det at man finder ud af hvor MEGA nederen det er at flytte – og man vil gerne undgå at flytte unødvendige ting. Derfor har jeg egentlig fået ryddet en del ud det sidste 1,5 år. Så langt så godt. Men der er stadig plads til forbedring. 1. januar flytter vi igen, igen og i den forbindelse har jeg besluttet mig for at gøre flytningen lidt lettere – nemlig ved at komme af med 465 ting og gennemføre den populære “30 dages minimalist challenge“.

Udfordringen går ud på at du 1. dag skiler dig af med 1 ting, 2. dag 2 ting osv. Det bliver 465 ting i alt og det burde da kunne mærkes når vi skal slæbe flyttekasser i januar.

Jeg starter helt sikkert i min garderobe (men alt tæller) og arbejder mig så videre gennem lejligheden. Min plan er enten at give ting videre, give til genbrug eller sælge det (måske på insta?) og undgå decideret at smide noget ud. Derudover så har min kæreste tilføjet en ekstra dimension til udfordringen.. Nemlig at hver gang der kommer en ting ind i min garderobe, så skal der ryge en ting (tæller sokker?). Nu må vi se om jeg kan følge med!

Min veninde Cecilie gennemførte 30 dages minimalist challenge sidste år og i kan læse hendes erfaringer og tips om udfordringen her.

Jeg starter i dag, så wish me luck!

1 kommentar

  • Åh, I know the feeling! At være splittet mellem at elske ting / hade dem. Jeg har de sidste tre år flyttet fra Berlin til København til NYC, og man forbander seriøst alle sine ting, når man skal pakke og flytte. Held og lykke med dig projekt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus sættet