Hvad vil I ha’ i 2019?

2019 here we go

Lidt snyd med sådan et sommerbillede, hva? Men har brug for lidt D-vitamin her på bloggen 😉

Fredesblog i 2019

Stil og outfits

TAK for alle jeres søde kommentarer og input på det her indlæg, og på instagram. Det er fedt at høre hvad det er der gør at i kigger forbi, og følger med. Jeg spurgte lidt ind til hvad I vil se mere af, og hvad der ikke er stemning for. Det lader til at vi er ret meget på samme side, hvad det angår, heldigvis! Jeg fortsætter ufortrødent med outfits, stylingtips, webshop favoritter, og drømmelooks, det er vi helt enige om.

Mommyblog

Der er flere af jer der skrev at det ikke må bliv alt for mommy her på bloggen, og det kan jeg godt forstå. Det gider jeg faktisk heller ikke. Men der kommer lidt lister, reflektioner og mor-lol i ny og næ.

Sneakers

I er mange der efterspørger sneakers, og det vil jeg helt sikkert forsøge at få lidt mere på dagsordenen – og det med glæde! Både i form af nørdet histories, shoppingtips, ønsker og nyheder.

Beauty og bolig

Beauty, bolig og alt der imellem skal selvfølgelig også have plads og jeg elsker at anbefale gode produkter, den der geniale ansigtsmaske, fibermascara eller andet jeg falder over. I forbindelse med vores nye lejlighed har jeg en helt masse indlæg i tankerne. Både ifht. bolig i København, men selvfølgelig også indretning.

Jeg glæder mig til et skønt blogår og håber i vil læse med!

 

2 kommentarer

  • JG

    Du har vildt fede solbriller! Kan du ikke lave et enkelt indlæg over hvor du køber dine solbriller, eller top 10 solbriller på budget osv. bare hvor man kan finde sådanne solbriller som du bruger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nan

    Fedt, det lyder som en god blanding – det vil jeg glæde mig til :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil I ha’ i 2019?