Hej fra Thailand

Happy birthday to me – 31 flotte år

Det her er et vaskeægte snydebillede. For det er taget før jeg tog på ferie. Men jeg ser voksen ud, så det passer da meget godt til et fødselsdags post, ik?

I dag har jeg nemlig fødselsdag. 31 flotte år. Jeg er glad, mere glad og lykkelig end jeg har været nogensinde før. Det føles helt fint at tilføje et år på alderen, og i modsætning til sidste år, har jeg brugt meget lidt tid på at obsesse over at blive ældre. Jeg har simpelthen haft andet at se til (her kunne man tænke noget fedt og spændende business, men nej. Bleskift, barnevognsture og vaccinationer hahah).

Den største forskel på 30 og 31 år, er at det ikke handler om mig mere. Mit liv handler ikke kun om hvad jeg gerne vil, hvornår jeg vil det og hvordan jeg vil gøre det. Det handler om JJ, hvad han vil og skal og hvordan det bliver bedst for ham. Og det giver god mening, at det fra slut august har handlet om min lille familie. Og det er faktisk rigtig rart.

Tror det er første gang i mange år at jeg ikke har haft en lille alderskrise, og første gang i mange år, at jeg ikke fejrer det i stor stil. Det gad jeg faktisk godt, dog… men det må så blive når jeg kommer hjem.

Men i dag, på selve dagen, der skal jeg dimse rundt med min kæreste og JJ. Drikke en ekstra mango shake og få et ekstra kys. Det kan sgu også lidt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra Thailand