Hjemme igen

6 måneder som mor (Thailands edition)

Tænk at jeg har haft det fulde ansvar for et menneske i 6 måneder… OMG. JJ er blevet så stor og jeg må knibe mig i armen (ish) for lige at være sikker på at det er min dreng. Og at alt det her er ægte… Nå men shit der sker meget på en måned, og den måde vi har været sammen på i Thailand har bare været så nice – og det har været en mulighed for at følge JJs udvikling på en helt anden måde end i hverdagens rutiner. Nå ja og så er det en ægte forældretest at være på ferie, haha. Mine sjove og skøre oplevelser som mor, nu på 6. måned, kommer her:

 • Når man indkøber bleer, vådservietter og andre baby nødvendigheder til en hel måned, så får man et helt andet blik på hvor meget ‘lort’ man egentlig bruger. #wow
 • Jeg forstår 100% dem der tyer til Ella’s Kitchen mosen, ofte. Det er jo SÅ MEGET lettere. Men alt for dyrt i længden.. Måske JJ skulle bliver influencer baby after all #babyspons
 • Til gengæld er tilfredsstillelsen ved at give hjemmelavet mad, så meget større. Ej hvor er det hyggeligt at lave mos og grød og sammensætte små baby menuer, haha. Til gengæld ligner mit køkken en slagmark #howdoyoudoit
 • Fordelen ved at natamme, er at jetlag er a piece of cake. Seriøst, har bare sovet normalt efter vi kom hjem. #nosleepnoproblem
 • Jeg føler virkelig at vi er gået fra at have en lille baby til et lille menneske barn nu. Han er slet ikke sådan en lille dumpling som ikke kan noget mere. Der er fuld knald på temperamentet og han ved hvad han vil og ikke vil #meddelsom
 • Overgangen fra mælk til mos… Jeg læste om opstart, skemad, tålmodighed osv. Det der skete var at i 3 uger har JJ inhaleret mos og grød, som var det luft. Altså bare spist og spist og spist. Uden problemer. Nu har vi så en lille pause… haha #alterfaser
 • Når der er kommet en fed ny vane med at vågne mellem 4-5 og sige som en kat og vende sig på maven… #nejtak
 • Når man bor på et hotel hvor der er mange andre med børn – også små børn – og man lige når at tænke ‘pyhh det er godt nok meget med alle de børn’. Det er dog meget bedre end at bo et sted hvor man er de eneste med en ogginok baby… #undskyldos
 • Hver dag i Thailand “Boy or girl?” “Boy” “Ohhhh…. (mistroisk ansigtsudtryk)” #trustme
 • Også hver dag i Thailand “baby looks like daddy, but same color as mommy”. Min kæreste er asiat og jeg er åbenbart meget bleg #takfordet
 • Flyveturen ud: easy peasy. Flyveturen hjem: OMFG #vibliverbareidkforevigt
 • Når man har lavet mos og grød i hast og bliver mødt af en babymund der er lukket med syvtommersøm. #notgettingin
 • Når man bliver SÅ stolt af sit barn, fordi han (pånær flyveturen fra BKK til CPH) er så nem at rejse med og bare tager alt med et smil (og en lur). Åhh gud jeg vidste ikke at jeg kunne være mere stolt og knuselske ham endnu mere. #1
 • HVORFOR er der ingen der har sagt hvor meget mere fart der er på omkring de 6 mdr. OMG jeg får ikke 5 min these days #busybee

 

6 kommentarer

 • Hver gang man er på ferie “Flyveturen ud: easy peasy. Flyveturen hjem: OMFG #vibliverbareidkforevigt” hahaaha

  Godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Åh du har ægte talent for relaterbare anekdoter😂🙌 Elsker dine små opsummerende hashtags

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ck

  Kære Frederikke.
  Jeg er helt og aldeles enig med Marianne ! De her lister er top underholdende! I det hele taget synes jeg du på fonemmeste vis har fået introduceret dit nye “mon-life” her på bloggen, så det fortsat er interessant at læse med for ikke-mødre som jeg selv. Jeg finder i al fald stadig ALLE dine indlæg særdeles interessante og faktisk holder jeg helt af den nye kategori af “baby-indlæg” !

  Jeg har et spørgsmål vedrørende din kærlighed for fine sneakers ! Jeg er nemlig endelig i den lyksagelige situation at være kommet i besiddelse af et par jeg læææænge har været ved at dø over ! Men men.. Min snedkers glæde er nyerhvervet og derfor er jeg helt blank på hvordan jeg passer og plejer dem, så de fortsætter med at være pæne og hvide. Skal man imprægnere dem? Og med hvad? Og hvad med de hvide snedkers? Hvordan forbliver de hvide? Mener før du har nævnt mærket Jason Markk i forbindelse med pleje, men jeg aner ikke hvor jeg skal starte…

  Tak for en god blog !

  Kh
  Camilla Kirstine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Omg, jeg elsker de her lister, de er så sjove! Hvad står JJ egentlig for? I mit hoved læser jeg det altid som Jens Jørgen.. (og fred være med det, hvis det er hans rigtige navn i øvrigt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Og er det egentlig sådan noget, som man gerne må spørge om?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej Marianne, du må spørge løs, men forbeholder mig retten til ikke at svare på bestemte ting. JJs ægte navn og ansigt holder jeg væk fra det store internet for nu.
   Knus Frede

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen