Barselsferie - var det dét værd?

120319: Vesterbro

Vintage jakke, bukser fra &Other Stories, adidas Originals Yung-1 sneakers fra Rezet Store, Céline solbriller & Ergobaby 360 bæresele.

Det er efterhånden et sjældent syn med dagens outfits… Beklager! Jeg har faktisk tøj på de fleste dage, men det kniber med at få det foreviget. I sidste uge var jeg forbi min gamle veninde Anna som har Anne & Juicen på istedgade. Den dejligste lille juicebar som jeg har savnet imens jeg boede i indre by. Jeg var forbi til en avoshake (min favorit) og for at kigge efter nogle virkelig flotte keramik sugerør fra Frida Ceramics. De sjove farver var desværre udsolgt, så det må vente.

I var en del der spurgte til mine bukser på story, så her er der link til dem. Forresten tak til Anna for at få mine ben til at se lange ud.

Nå ja, min baby holder såkaldt ‘vikle strejke’ så er pt meget glad for Ergobabys 360 bæresele, et lille tip hvis der er andre babyer der ligepludselig ikke gider vikle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsferie - var det dét værd?