En forårsfornemmelse og et outfit

7 måneder som mor

Tænk engang at der er gået 7 måneder siden jeg storsvedende og meget lykkelig stod og ventede på en taxa på Riget, med min kæreste og lille JJ i en autostol. Syret. Jeg tror jeg kommer til at have det sådan resten af mit liv, for jeg begriber ikke hvor tiden bliver af. Eller hvem der har taget baby JJ og udskiftet ham med et rigtig barn. Der kan sidde op, rive mig i håret og som har 1 1/2 tand. Det er blevet tid til en update på mine 7 måneder som mor:

 • Da jeg startede med at give JJ rigtig mad, forventede jeg en stor nedgang i hvor meget han ville amme. Han har nu kørt godt og vel 2 måneder med 2-3 portioner ægte mad og 100% fuldamning (eller hvad der føles sådan). No wonder han er en… sund dreng. #happyhour
 • Nå men så gik der 5 minutter og barnet vil nærmest kun amme om natten og mit hjerte er revet i 100.000.000 stykker. #emotionalasfuck
 • Jeg har været ude og spise med nogle veninder 3 gange de sidste 2 uger. Jeg havde mascara på, jeg drak vin og JJ overlevede at være uden mig i 3 timer i træk. #omg
 • Den her var også med i sidste måned, men altså. Stoltheden man kan føle når man ser på sit barn. Åh gud, jeg kan ikke rumme det. I dag var jeg ved at tude over at han kunne have mine solbriller på (de sad super dårligt FYI..) haha. #kølnedmor
 • Efter 7 måneder så føler jeg mig ret sikker i rollen som mor og jeg VED at jeg kender mit barn bedst. Derfor kan det være virkelig svært at overlade noget som helst, berørende barnet, til andre. For jeg VED jo bedst. Om det så gælder at hjælpe ham med at fordele mad ud på bordet (det nogen kalder at spise) eller at fjerne en bussemand… #momknowledge
 • Mig der fortæller min kæreste om dagen og beretningerne tager overhånd da jeg siger “og så sagde hun at JJ var så sød, og faktisk sagde en del personer også at han faktisk var, altså den bedste baby… ja..!”. #vinderbaby
 • Tålmodigheden man skal besidde for IKKE at blande sig når der bliver fordelt most avokado og broccoli fnuller ud over det HELE. Omg det er svært #dethedderstimulering
 • Når min lillebror holder JJ i 5 minutter, hvorefter han svende må konstatere at det gider han ikke, for han er jo for tung. Hallo – hvem fanden tror du bærer rundt på ham hele dagen #komindikampen
 • Jeg bor i en opgang hvor jeg skal bære vores barnevogn op og ned fra 3. sal hver dag #gratismotionicouldcry
 • Jeg har en helt nyfundet respekt for den gruppe af mine venner og familiemedlemmer der uden undtagelse sender hjerter og kommentarer til hvert evigt fucking eneste billede jeg spammer dem med af JJ. Og det er ikke så lidt jeg sender dem. Tak venner, det betyder alt! #stopperaldrig
 • Den iboende angst for at være den mor, med dét barn, der skider i svømmehallen #holdit
 • Det fantastiske ved at overgive sig til en hverdag der er på den lille mands præmisser. Det har lært mig så meget at mærke efter og kigge på JJ ifht. hans trivsel og behov. Hvornår er han sulten, træt eller andet, istedet for at følge uret og hvornår han ‘burde være træt eller sulten’. #itsnotmeitsyoubaby
 • Når man (jeg) tager sin baby (JJ) med til super fancy og intim bogreception hvor der er fornem oplæsning af Nikolaj Lie Kaas. Alt er super, JJ charmer og der er fed stemning omkring at jeg har en baby med. I det sekund Nikolaj Lie Kaas begynder at læse op (og der bliver meget stille), begynder JJ hikkende, med en ske i munden af lave en meget lang(trukken) lort. Den får ikke for lidt med blålig farve i ansigtet og anstrengte lyde, i samtlige 10 minutter oplæsningen varer… Vi sad i midten… #thestruggle
 • Jeg har fundet ud af, at jeg ikke tror at der findes pyldrede mødre. Der findes bare en helt masse mødre der gør deres aller bedste for deres børn #youdoyou

3 kommentarer

 • Louise

  Den sidste kommentar er så rigtig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg knuselsker de her lister (!!!) og græder af grin #thestruggleisreal – er mor til dreng på 7 måneder på torsdag, og du rammer spot on hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Eeej Frede!! Den sidste kommentar <3 Tak for den! Hilsen mig, der også er mor til en bebs på snart 7 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forårsfornemmelse og et outfit