180519

Hej fra barselsboblen

Hej fra barselsboblen. Hvor der for knapt 9 måneder siden var kaos i mit barselsunivers, fordi der lige var dumpet en lille baby dumpling ned i mit liv, som vendte op og ned på prioriteter, døgnrytme og ændrede balancepunktet i min krop (for 2. gang), så er der pt kaos af den (stadig gode) slags. Men nu er jeg hele tiden sådan ‘fuck hvor er han nu kravlet hen’ og så jeg er blevet bekendt med en omgang teething. OMG.

Jeg mangler at lave en 9 måneders opsamling, hvor jeg lover at dele de sjove og skønne situationer. Men indtil da vifter jeg med det hvide flag. De sidste 10 dage har jeg været totalt underdrejet af en bulderbasse der bare kører hårdt på. Feber, mavevirus, tænder, temperament og et dramatisk islæt. Det er stadig fedt, men my gaaawd det er hårdt på en helt ny måde. Nætterne har været lort oven i hatten, så jeg kunne i dag konstatere at jeg har dobbelt op af mørke rande under øjnene. Great.

I dag har dog føltes bedre. JJ er næsten tilbage til sit smilende og glade selv og vi har sovet OK. Det føles godt. Det er også ok at ens barn ikke er glad 24/7, det er jeg i hvert fald heller ikke. Men når grinebideren holder pause i så mange dage, så er det godt at have ham retur.

I hører mere fra mig snarest.

Indtil da kan i hygge jer med min rabatkode der giver 25% rabat hos Jagger på første ordre på app eller website. Bruge FREDE25 ved check out.

1 kommentar

  • Cecilie

    Tak fordi du også deler fra de lidt mere op af bakke barselssituationer 🙂
    Min søn er også ved at få tænder og synes virkelig det er en stram omgang, som sætter alt lidt op i luften, både amning og nattesøvn. Føler mig lidt som ny mor igen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

180519