Sådan skal du sortere dit affald fra din take-away mad

Nye posters – De små skridt i vores lejlighed

Reklame for Poster Store

Vi har nu boet i vores lejlighed i 3 måneder. Det er gået så stærkt, men samtidig så har det også taget os langt længere tid at komme på plads end vi havde regnet med. Vores lejlighed er ‘lille’, i forhold til standarden for en familie på 3 + hund, og vi har derfor virkelig skulle være kreative ifht. indretning. Nogle af tingene havde vi fundet ud af på forhånd og andre har vi fikset hen ad vejen, og endnu flere ideer og løsninger, er blevet aflivet, da de ikke fungerede i praksis. Men nu er der så godt som styr på det. Vi mangler 3 store ting – en bogreol, en pusleløsning (kill me, jeg har skiftet ble på gulvet i 3 måneder) og så låger på vores garderobeskab. Nu er vi derfor så småt nået til de lidt sjovere ting, nemlig sådan rigtig indrette. Jeg har i weekenden for første gang sat billeder op, og dimset rundt med et duftlys og sådan, på en hylde. Det kan altså noget, når vi har boet lidt rodet i 3 måneder.

I forbindelse med indretningen af lejligheden har jeg i samarbejde med Poster Store, fundet lidt inspiration til plakater, som skal gøre det lidt JJ hyggeligt. Han har ikke sit eget værelse, men jeg har forsøgt at lave en lille krog til ham i soveværelset med hans seng, og nogle legesager. Vi samsover, så han sover ikke i sin egen seng, så derfor forsøger vi os med den som hyggested. Og med en stol, legetøj, et hyggeligt tæppe og lidt fint at kigge på, på væggen, så er det egentlig lidt som hans eget univers. Efter vi er flyttet har vi snakket meget om hvad vi skulle have på væggene. Skal det være stor kunst? Skal det være billeder eller posters? Jeg valgte den fine Matahari poster med solen, i 30 x 40cm, til at hænge over sengen. Den lyser virkelig op i rummet, og størrelsen er ret god fordi den ikke bliver musset og lille. Næ jeg synes den skulle fylde lidt og netop fungere som en sol, i krogen. Jeg er helt vild med gul for tiden og det er perfekt i indretningen, da det virkelig lyser op. Og istedet for at male gulvet gult (som jeg gjorde i min gamle lejlighed, så er det altså en del lettere med en plakat. Jeg har hængt den op i et plakatophæng, som jeg synes har et lettere udtryk, end de almindelige rammer, der passer godt til legehjørnet.

Nu har vi ikke vildt meget plads, så det er ikke alle de mega søde børneplakater der kunne komme op, men jeg synes der er et ret cute udvalg. Jeg lurede lidt på bambi, fuglene, verdenskortet og lammet.

I vores stue har vi endelig fået bygget en bænk, som jeg kommer til at fortælle meget mere om i et særskilt indlæg. Vi mangler stadig bogreolen, så vi er ikke helt i mål, og derfor er det lidt svært med både lamper og billeder. Indtil videre har jeg lavet mig et lille læsehjørne i den ene ende. Min store philondendron har det så godt der i solen, og så blev det altså et old school billede af Audrey Hepburn, fra en af mine yndlings film (og bøger), nemlig Breakfast at Tiffany’s. JJ kan jo lige så godt lære klassikerne at kende fra start, ik?

Hepburn kom i en egetræsramme, med såkaldt passepartout, som jeg synes gør det lidt ekstra prof at se på og giver det lidt mere luft med den hvide kant. Det fungerer også mega godt hvis du har billeder der er svære at finde ramme til, og du ikke skal have lavet på specialmål. Du kan se alle størrelser på passepartout her.

I samarbejde med Poster Store har jeg en lækker rabatkode til jer frede30, som giver 30% på plakater på deres webshop de næste 14 dage (gælder ikke selection plakater).

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skal du sortere dit affald fra din take-away mad