Køb brugt børnetøj i København

060819

Acne Studios blazer, Hosbjerg top, Vintage Levi’s 501 fra Prag Copenhagen, Céline sandaler og solbriller & taske fra Aagé.

Jeg deltog en lille smule i modeugen i år, men  havde JJ alle dage, så det var begrænset hvad der gav mening at deltage i. Jeg havde udvalgt en smykke præsentation af WALD, et tysk smykkemærke hvor jeg kender Dana og Joyce, de to piger bag, et smut forbi Vestiaire Collectives pop-up showroom og Soulland show- det første de holdt i flere år.

Jeg havde så lige misset at smykkepræsentationen blev afholdt på Søpavillionen som også agerede showvenue for en hel del shows. Her troede jeg at jeg kunne drible forbi med klapvogn og en baby på armen, men blev mødt af street style bonanza (altså de ville ikke tage af mig og JJ haha), en hest og en million mennesker. Samtidig var der lige momentært skybrud, så vi var ret stuck. Men vi fik kigget på smykker og JJ fik fordelt en fancy vandmelonsalat ud over gulvet og smadret en kokosdrik rundt. Så all good. Hos Vestiaire fik han charmet sig til at hamre i tastaturet og evt. destruere et vigtigt excelark, imens jeg forsøgte at gøre et godt indtryk. Resten af dagen brugte vi på Hovedbiblioteket, med tumleleg og leverpostejsmadder. Sådan kom der balance i den dag.

I et forsøg på at se smart ud, men samtidig være klar til at gå fra modereception til puderum, havde jeg mine Levi’s jeans på, en snakeskin printet top fra Hosbjerg og den smukkeste taske fra Aagé som jeg havde fået lov at låne til anledningen. Den må jeg dele mere om i et særskilt indlæg.

Næste år må jeg få arrangeret noget bedstemor tid så jeg kan deltage i modeugen igen, uden at have leverpostejsmadder i tasken. Ej det havde jeg ikke. De lå i en pose ved siden af, men altså.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb brugt børnetøj i København