060819

12 måneder som mor

Jeg skal love for at jeg er blevet sentimental, som vi nærmer os JJs første fødselsdag. Hold da kæft. Jeg var emotional nok da jeg var gravid og et godt stykke tid efter jeg havde født, men det nåede lige at dampe af. Nu er vi tilbage for fuld styrke. Jeg er så taknemmelig og lykkelig, og det er virkelig det der fylder mit hovede disse dage. Udover den der fødselsdag og navngivning jeg er igang med at planlægge. Og et feberbarn… og så har jeg ik sovet så meget den sidste uge, men altså. LYKKELIG.

På lørdag bliver JJ 1 år og jeg er ved at sprænges af stolthed over mit lille store barn. Der kan (forsøge at) sætte hårklemmer i mit hår, bobber med til musik, kan betjene en umbraconøgle og kan drikke af sugerør. OMG. Men vi er også nået til næste omgang af sjove situationer fra mit liv som mor, og faktisk også sidste omgang for nu. Det har været så sjovt at dele de her indlæg med jer, men i og med at JJ bliver større, har jeg endnu mere lyst til at holde ham væk fra bloggen her. Jeg lover at dele alt muligt fra min hverdag stadig – både omkring at være mor, passe hjemme og hvad der ellers hører med, men JJ får lige en pause. Det håber jeg i er med på 🙂

 • Jeg har før nævnt at amningen var på retræte. Never mind. Vi er back on og jeg ammer stort set hele natten i de her dage. Hvad sker der for det! Jeg mener, han kan spise med gaffel, men stadig så er mælkebaren et hit #harikkesovetietår
 • Angående spisning, så har jeg lært JJ at dippe. Pt. dipper vi det meste – gulerødder, pommes, små stykker brød. Det er et hit. Mayo og pommes er dog nummer 1 #klartilmaccen
 • Jeg er så lykkelig for at vi boede 4 måneder sammen med min svigermor i foråret. Det har gjort at JJ og hende er så tætte og hun kan sagtens passe ham hele dagen. Jeg ved at han er 100% tryg ved hende og det gør mig så tryg #farmor4pres
 • THE excitement over at skulle holde børnefødselsdag. Jeg er ude i pinata, fotovæg hvor man kan sætte hovedet ind på forskellige lol figurer, legehjørne, tegnebord og klister tattoos. Og balloner måske! #slapaf
 • Når selvsamme excitement resulterer i en velmenende mor der sidder til lort om natten for at lave fucking pinterest frynseguilander #gåiseng
 • Mig: neeeej vi holder ikke noget på JJs rigtige fødselsdag. Mig 2 dage før: Heeeeeej vil i komme til fødselsdagsmorgenmad??? #letthecelebrationsbegin
 • JJ er så stor og opmærksom at jeg ikke kan slippe afsted med at spise snacks som han ikke må få. Så forleden stod jeg og hamrede en jordbærkage ned ude i køkkenet mens han legede i stuen og i dag drak jeg cola af en kaffekop #morspiserikkenoget
 • Når dit barn har lugtet lidt af parmesan i to dage og du ikke aner hvor det kommer fra… Orker det ikke #hanharværetibad
 • Det gode ved de famøse faser af fx rigtig lortesøvn, eller feber eller umulighedsfaser, er at dagene efter følgende, hvis der kommer lidt styr på balancen rent faktisk føles som himmerige #bliss
 • Når en af dine venner siger ‘ej du ser slet ikke så moragtig ud’ #taktak
 • Jeg går konsekvent rundt med en kaffeplet, en vandmelonsplet eller andet lignende, på tøjet. Forleden dag havde jeg indtørret majspops i de små hår i nakken og en kikserest siddende på skulderen. Jeg opdagede det først om aftenen… #detgårfint
 • Når din lillesøster på 17 år sætter dig i samme kategori som en på 50, fordi du er mor #alleergamle
 • Når du går ind på en cafe med dit barn, velvidende om at stedet er raseret 25 min efter #påforhåndundskyld
 • Forleden dag sov JJ kun 40 minutter i løbet af hele dagen. Det var rent mayhem. Den seneste tid er vi gået fra 3 til 2 lure og de er HELLIGE. Ingen må fucke med de lure, for så fucker de med hele min dag og vores nat. #donotmesswiththesleep
 • Jeg har et barn på snart et år. Det er så vanvittigt #waitwhat

TAK fordi i læser med, også når det handler om morliv, plettettøj og amning og tak fordi i deler jeres situationer også.

I kan læse alle de andre indlæg om mit liv som mor her. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

060819