Løvehår, suit og en arbejdsdag

#enhjemmedag i Dyrehaven

Jakke fra H&M, fleece fra Haglöfs & Trés Bien, vintage Levi’s jeans fra Prag Copenhagen, støvler fra Angulus, solbriller fra Céline & min yndlings hue som Sidsel har strikket til mig.

Lortenat og drømmevejr

Forrige uge toppede altså helt klart på #enhjemmedag her i efteråret. Vejret var med os, der var sovestøv i luften og Dyrehaven charmede.

Vores morgen startede som de fleste. Vågne, for søge at klemme lidt mere søvn ud af natten, overgive sig og så stå op. Lave kaffe, sætte Tju Bang Chokolademand på og acceptere at 1) jeg er træt og 10-30min. mere ændrer ikke på noget. 2) det er meget hyggeligt at være oppe med min lille mand. Jeg havde rodet gevaldigt rundt i mine planer så dagen program var lidt tight, og oven på en virkelig lortet nat, så måtte jeg aflyse at tage til event hos Montana og Poppy Kalas, som jeg ellers havde glædet mig til. Jeg lavede bananpandekager med JJ on the side og fokuserede på at få resten af dagen til at spille.

Lur omkring Erimitagen

Jeg fik dog hurtigt spist os af, pakket tasker, madpakker og ekstratøj (seriøst det er jo ikke til at regne ud hvad de skal have på… Uld, flyverdragt, regntøj?) og moslet os ud af døren. 9.30 mødtes vi med vores hjemmepasser venner, Rie og hendes datter som JJ elsker, og stod på toget, med kurs mod Klampenborg.

Vejret var helt fantastisk smukt og klart og jeg glemte faktisk hurtigt alt om lortenat, dårlig samvittighed over at melde afbud og nød frisk luft og grønt(gult) til øjnene. Vi traskede igennem stierne og slog os ret hurtigt ned i et forsøg på at nyde varm kaffe og spise ungerne af. De var dog alt for trætte, og ville hverken spise eller gå eller stå. JJ væltede face down i mudderet af et par omgange.. #great. Så vi puttede dem til lur (utroligt hvad lidt frisk luft kan gøre) og efter lidt mere strolling forbi Erimitagen, kunne vi endelig drikke kaffe, spise madpakker og snakke i solen.

Varm kakao og City Ringen

1,5 time efter vågnede begge børn og vi brugte det bedste af 35 minutter på at gå fra bagsiden af Bakken op til Peter Lieps hus. Der skulle udforskes, spises en snack, krammes og rulles rundt på jorden, på vejen. Og vi havde egentlig også alt tid i verden. Eneste bagkant var vores trang til mere kaffe og varm kakao. Det fik vi, imens børnene underholdte hele restauranten, samlede sten og blade og spiste deres frokost.

Efterhånden blev det for koldt til at sidde ud, og vi havde drukket kakaoen op, så vi pakkede klapvognene og smuttede ned mod toget igen. Et stop på Østerport og en gåtur til Trianglen fordi #hanmådaværetræt men det var han ikke, så vi tog City Ringen fra Trianglen til Skjolds Plads og var hjemme på 5 minutter. Men det var for en kort bemærkning, for hjemme ventede en puddelhund der skulle luftes, så ud igen med os, JJ i bæreselen, for der var kvoten for at gide at sidde stille i klapvognen brugt op.

Grøntsagskasser og content

Hjemme fra luftetur starter eftermiddagens ret faste rutine. Lave mad med far (hvor jeg lige tager 15 min og slapper af haha), spise kl. 17.30, i bad kl. 18.15, tumle rundt, amme lidt og hygge indtil 19 ish og så på hovedet i seng. Med ro i hytten, fik jeg arbejdet lidt, pakket vores grøntsagskasse fra Grim ud, vasket, ordnet og opbevaret dem (husk at koden FREDESBLOG giver 25% rabat på første kasse).  Inden jeg også hoppede i seng, med håbet om en bedre nat (som jeg gør hver aften..!), fik jeg opdateret instagram med dagens billeder. Jeg tager altid billeder og videoer i løbet af dagen, men venter for det meste med at poste til JJ sover.

Det var endnu #enhjemmedag leveret direkte fra Ydre Nørrebro til jer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løvehår, suit og en arbejdsdag