#enhjemmedag i 2020

160120

Blazer fra Acne Studios, strik fra &Other Stories (modtaget i gave), jeans fra Blanche (modtaget i gave, solbriller fra Céline & adidas Original sneakers fra Rezet Store (modtaget i gave).

Jeg nyder virkelig de lidt lysere timer der har været på programmet de sidste par dage, og forleden blev det endda til et foto, da jeg gik en tur med Sidsel, imens Helle og JJ lå og snoozede i deres vogne. Der er et år 3 måneder imellem dem, men det er så fedt at kunne lege lidt barsel med Sidsel, alligevel. Siden forrige uge, hvor jeg delte endnu en hjemmedag, er dagene bare gået slag i slag. Jeg synes januar stryger forbi, modsat tidligere år hvor jeg har aset og maset mig igennem den længste og mørkeste måned på året. Men here we are, 20. Januar.

2020 er startet godt ud, jeg har omstruktureret lidt i min og JJs hverdag og planlagt mit arbejde anderledes end i 2019, og selvom rutinen ikke har indfundet sig helt endnu, så skal der nok komme styr på det i løbet af de næste par uger. Jeg skylder jer både et indlæg om hjemmepasning/institution og en anbefaling til de bedste børnesteder i København, men som sagt, så forsvinder tiden mellem hænderne på mig, men it’s coming. Til en start kan i læse om Cathrines hjemmepasserhverdag med Eddie her. Det kunne have været mig og JJ!

In other news, så er jeg startet til babysvømning med den lille starut, og eftersom der ikke er rift om pladserne torsdag kl. 10 på holdet for 1-2år, så kunne vi godt komme til. Det er sjovt og han sover en dejlig lur efter. Og jeg får testet mit noget ambivalente forhold til svømmehaller. Fællesbad, lunkent børnebassin (med tis, let’s be honest) og hele menageriet i at komme ind og ud, med alle i behold er også en måde at bruge det bedste af sin dag.

Og helt ude af relation til babysvøm, så er jeg også blevet gift, siden sidst. 10.01.2020 <3 Der har åbenbart været en spændende mystik omkring hvem der er far til JJ og om vi stadig er sammen, og til det kan jeg bare informere om at vi er sammen, vi er faktisk nu, mand og kone. Det var den bedste dag, og jeg kunne ikke forestille mig at stå et andet sted end på Københavns Rådhus og sige kæmpe JA til min bedste ven, makker og kæreste igennem de sidste 13 år. Kan anbefale alle at blive gift. Det er noget helt særligt. Der har dog ikke været så meget magi over hvedebrødsdagene, andet end besøg af en låsesmed, madforgiftning, et barn i udviklingsspring, manglende søvn og i dag toppede vi så med en sjaskvåd computer.

Jeg har brugt min dyrebare arbejdsdag på at finde ud af om den stod til at redde og måtte kapitulere med en frokostburger og ringede efter min far for at få hjælp, haha. Han kom mig til undsætning med en lånecomputer og frokostselskab. Så nu forsøger jeg at indhente det tabte for i dag, udgive det her indlæg og stadig komme i seng nogenlunde tidligt. #thestruggleisreal for jeg har en deadline der hænger over mit hovede og de kommende uger er også tæt pakkede de dage jeg rent faktisk arbejder, så skal holde tungen lige i munden for at nå det hele, så mine andre dage som er afsat til at chille med junior ikke bliver sovset ind i arbejde.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#enhjemmedag i 2020