Aarhus tur-retur

2021 – Vi udvider familien

Vi udvider familien

Igår lagde jeg det her billede på instagram og afslørede et projekt jeg har bakset med de sidste 3-4 måneder. Jeg er nemlig gravid. Vi udvider familien og vi venter vores andet barn i starten af 2021. Det er de lykkeligste omstændigheder og vi er glade og taknemmelige for at vi får lov at blive forældre igen, at JJ skal have en søskende. Det er så dejligt og jeg er så glad.

De sidste 3 måneder har jeg dog haft virkelig meget kvalme, ekstrem madlede og være ustyrligt træt. Det har været en stor kontrast til min første graviditet, og derfor også kommet bag på mig at jeg skulle have det så dårligt. Jeg har primært spist brød med (lugtfri) pålæg (toast har været en favorit), rejemadder, stenfrugt og bær og anything sødt. Jeg har bare synes at ALT lugtede, især tilberedte grøntsager, kød og fisk (rejer undtaget), så det har været en helt særlig diæt, som jeg heldigvis langsomt drifter ud af. Jeg har ikke kunne drikke kaffe, og først efter kl. 12, hvis overhovedet. Hvilket er så strengt når jeg har været så uendeligt træt. Det har været rigeligt spændende og lidt hårdt at skulle kombinere arbejde, ture i Zoologisk have, en hverdag med en 2 årig tornado om benene, med både plads til ham og hans behov, samt mine egne behov (som primært har været at sove lur).

Kvalme og bekymringer

Det har også delvist været grunden til der har været så stille her på kanalen – jeg har egentlig haft rigeligt at lave, men det har været lidt mere bagom kulisserne og indhold der skulle udgives på instagram. Så når jeg endelig havde fået ro på tropperne, fået puttet og kunne se frem til et par timer om aftenen, så har sofaen og et tidligt godnat trukket mere i mig.

Igår havde jeg endelig både lyst og overskud til at dele vores glædelige nyhed. For de sidste par måneder har også været præget af et helt andet level af kvalme og bekymringer og tanker omkring at være gravid. Siden jeg var gravid for 2 år siden, har jeg oplevet og er blevet eksponeret for et langt større fokus på infertilitet, at miste, komplikationer og behnadling for at blive gravid. Både på sociale medier, men også blandt mine venner, familie og bekendte i mit netværk. Og i og med at jeg har et pragt eksemplar (synes jeg selv), af en unge, så ved jeg hvad det betyder at have et sundt og raskt barn, og det sætter hele denne her anden graviditet i perspektiv. Nu er vi forbi den første scanning, jeg får det bedre, maven vokser og på trods af en aparte diæt, er jeg sund og rask, hvilket over tid har givet mig lidt mere ro til at tro på projektet og have en ro i at vi alle sammen har det godt. Og derfor, havde jeg lyst til at dele det der fylder hele min verden, med jer, både på bloggen og instagram. Tusinde tak for jeres søde og dejlige lykønskninger, kommentarer og beskeder, det betyder så meget og mine hormoner går AMOK, når jeres hjerter og tillykker dukker op i mine notifikationer. Så tak for det!

Så med lidt mindre kvalme, lidt mere overskud og til dels en lettelse over ikke at gemme maven væk i særlige vinkler og store boxy overdele, så glæder jeg mig til at være lidt mere aktiv her på bloggen og dele både lidt om graviditet, men også fortsætte min linje med alt fra mode, sneakers, mad, hjemmdage og bæredygtighed.

2 kommentarer

  • A

    Fantastisk! Stort tillykke! Venter også nr. 2 senere på året, og fik min første samtidig med jer, så det er så hyggeligt at følge med 🙂 Min anden graviditet har også budt på meget mere kvalme, træthed og generel utilpashed, det har været noget af en omvæltning, men når man endelig når til de gode dage, er det bare alt værd. Igen, stort tillykke! Vi er mega heldige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ingrid

    Tilløkke for faen! Ps: Udvider er ikke med dobbelt d 🤭

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus tur-retur