Pedellen og Is pigen

Frakke fra Acne og sko fra Vagabond.

Der er flyttet to nye frakker ind i paladset, den ene (min) er en old gammel sag fra Acne, tror den er fra 2008… Den er fin, stor og har huller under armene. Min kærestes er en sindsygt fin Aquascutum frakke med fine ærmer og ternet for. Jeg brugte en hel dag på Østerbro loppemarked, på at få lov til at købe den… Ejeren fortrød nemlig da han så hvor interesseret jeg var i den.. haha. Dog kom den med mig hjem, til billige penge og min kæreste blev meget glad!

Desværre et lidt tosset billede, men fotografen følte sig ikke inspireret til at lave kunst i dag… sorry!

Nu har vi hentet B&J’s og ser medical night og arbejder 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M.Y.L