dance dance dance

Today is a good day

Gds fjer ørering, Acne frakke, CM jeans og Din Sk støvletter.

I dag har jeg haft den dejligste fri/edag!

Vågnede tidligt (på trods af min sene hjemkomst i nat) og gjorde hytten ren og lækker, Mark bagte citron tærte og så smovsede vi og så dronninge TV. Efter frokost cyklede jeg ind til byen (i dejlig sol), jeg havde nemlig en aftale hos Day, på Kgn. Nytorv. i deres fantastiske lokaler – der er lyst og rart og dufter så lækkert! Deres AW10 kollektion er så fin – poster billeder på et andet tidspunkt.

Der efter smuttede jeg forbi Stylesnob, i deres lyse og dejlige lokaler på Dronningens Tværgade for at se deres AW10 kollektion, få en kop kaffe og en sludder.

Nu er jeg på vej igen, til middag, solen skinner stadig og JA-hatten passer ret godt i dag.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dance dance dance