And hello from me

Igår

Jakke fra Acne, læderjakke fra Custommade, hoodie fra AA, t-shirt fra DAY, mobil dut fra Nué og armbånd og halskæde fra bARBARA I gONGINI.

I går fik jeg ikke heeelt gjort alle de ting jeg havde planlagt… Jeg startede med at skippe løbeturen, det der regnvejrsløb er ikke lige mig! Jeg kom dog på arbejde og fik stylet to make overs til Woman juli og august numre – det gik heldigvis godt! Jeg kom også hjem igen og fik købt lidt ind osv. Men til fest kom jeg altså aldrig… Jeg begyndte at rydde lidt op og før jeg fik set mig om, havde sofaen taget mig i sine arme og Cougar Town blev lige pludselig enormt spændende! Så spændende at jeg faldt i søvn! FLOT!

Så undskyld Michael, håber du havde en dejlig fødselsdag 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And hello from me