sky

prik prik

2nd hand top, CM jeans og converse

Sidder lige og stener over Sofies seneste indlæg og tænker….

Ville i sige hej hvis i så mig på gaden?

Det virker sgu lidt underligt at spørge, men tænker (som Sofie) at der bor nogle læsere i KBH, som man kunne tænke også handler ind i Netto, går på posthuset og shopper i Gina Tricot eller savler over kager ved bageren (hov det er måske kun mig… pinligt!) Uanset så ville det da være meget grineren, i har jo en hjemmebane fordel da i ved hvad jeg har på og hvor jeg er på vej hen… måske..!?

Ej det er mærkeligt det her, nu poster jeg det her indlæg og så ser vi hvad der sker!

10 kommentarer

 • Jeg har også set flere bloggere, blandt andet dig i København. Men jeg ville nok aldrig sige hej, med mindre jeg følte jeg havde noget relevant at sige. Tror jeg ville føle at jeg brød ind i dit privatliv eller sådan noget. Man skal jo også ha’ lov til at gå på gaden uden at blive afbrudt og sådan
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Cecilie,
  Hvor hyggeligt med en Vesterbroer, sig du bare hej 🙂
  KH
  Frede
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en af dem som ser dig meget meget ofte (går ud fra at du er vesterbroer som jeg selv) Og nej har ikke sagt hej, men måske jeg skulle ?!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie
  Jeg ville sige hej 🙂 hehe
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …. nej..
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiki
  Hehe, har lige svaret på Sofies blog.
  Fremhævede dig, som én af dem, jeg helt klart helst ville sige hej til. Du virker enormt nede på jorden (i forhold til visse andre bloggere).
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria
  Af alle de mange bloggere jeg følger virker du som den, som jeg allermest turde at sige hej til. Alligevel ved jeg ikke om jeg ville gøre det. Jeg ville nok være bange for at lyde som en stalker, når jeg stod der midt i Gina Tricot og fortalte dig at jeg læser din blog dagligt, at dit tøj er så flot og at jeg i øvrigt synes at din personlighed er sej…. (Nu lyder jeg vidst allerede som en).
  Måske jeg bare nøjes med at nikke.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif
  He he, jeg så dig faktisk på Onkel Dannys Plads (loppemarked) en gang for et stykke tid siden. Men jeg syntes faktisk det virkede lidt mærkeligt at gå hen at sige hej, så jeg smilede bare i stedet.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte
  Nej det ville jeg ikke. 🙂 Har set flere bloggere i Kbh, blandt andet Maria fra styleintuition, Mille fra whynotblog og Momo. Synes det virker lidt underligt bare at gå hen for at sige hej, så derfor har jeg ikke gjort det 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du så sådan ud, som på billedet (med det der for munden) ville jeg nok blive mere skræmt, end sige hej 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sky