Lets.go.to.your.place.

jeg så bare bold med damerne…

Top fra Støj og neglelak fra Essie.

Ja det er faktisk en sætning ting jeg aldrig har sagt, uden at lyve, fordi jeg er IKKE en fodbold fan, på nogen måde, som i SLET ikke. Jeg synes det er kedeligt og uinterresant, det er uskarpt og hvis det var for at kigge på lækre mænd så kan jeg alligevel ikke se dem… Så derfor virkede det som en fin ide at invitere lidt tøser på besøg og se kampen sammen (her tror jeg så at det betyder at kampen kører i baggrunden, mens vi snakker om følelser og lakerer negle), men hvad jeg ikke er klar over er, at de piger har tjek på det. Altså kender spillernes stil og siger ting som ‘nu har han også haft 8 dårlig år – han var jo god engang’ og jeg sidder og prøver at huske efternavnet… Nå men det viste sig at være sjovt og lærerigt og om ikke andet røg der et par øl ned og noget pizza og chips indenbords… det er da riiimlig drenget? Vi fik dog også snakket om følelser, indretning og duftlys, så det var ikke helt fri for feminine fornemmelser. Resten af aftenen endte i en lejlighed på larsbjørnstræde med dejlige mennesker, øl og virkelig god musik…

I dag har jeg haft en slags tømmermænd, været på date og genopdaget Lyngby svømmehal, samt spist en udsøgt sommermiddag. Nice.

Har noget med bar ryg for tiden, synes det er lidt lækkert…

4 kommentarer

 • Den ligner fuldstændig den jeg har fra Monki, samme farve og blondeindsats. wierd…

  /C
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Malene,
  Jeg har brugt en Mac computer gennem hele min gymnasie tid og bruger den nu til arbejde.
  Hvis du har været PC bruger før kræver det lidt tid at vende sig til Macs styresystem, men når det er på plads er det meget lettere end PC 🙂
  Lige nu bruger jeg en MacBook som jeg er rigtig glad for.

  KH
  Frede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene
  Det her spørgsmål har intet med indlægget at gøre, men håber måske du vil svare alligevel.

  Jeg går og overvejer at købe en mac, (det er sådan én du har ikke, for ellers er spørgsmålet virkelig forkert placeret) men er den tip top til uddannelse osv?

  Kender ikke så mange mac-brugere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’m with you on that one – rygudskæringer er så sensuelle. Selv kan jeg heller ikke få nok.
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lets.go.to.your.place.