Er den ikke til mig?

2 x job

Top fra DANSK og sløjfen er et genbrugs fund fra Paris.

Pyhh en lang dag. Nu er jeg endelig hjemme og sidder og fikser lidt mails osv.

Har prøvet en lidt ny frits, kan i lide den?

2 kommentarer

  • Kan rigtig godt lide frisuren!
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle
    Super flot frisure, og jeg så den også irl 😀 Gik ned ad Istedgade igår, på vej hjem til Århus med min kuffert, og så stod du dér i døren ind til DANSK-butikken, og jeg blev helt paf.. Det var sku Frede… jeg turde ikke sige hej, også fordi jeg havde lidt travlt, men hvis du så en jysk pige, der stirrede lidt for mærkeligt i lidt for mange sekunder, var det nok bare mig! Sorry, Frede 🙂 Du er fin!
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er den ikke til mig?