til fæst

How wonderful life is when you’re in the world

Så er jeg tilbage fra Jylland og det fineste bryllup – jeg har aldrig været så rørt over to unge og smukke menneskers kærlighed til hinanden, der faldt en enkelt tåre i kirken… Festen blev holdt langt ude på landet i virkelig fine omgivelser, der var lækker mad, live musik og underholdende taler, lige som et bryllup skal være.

Og selvfølgelig en masse hippie stemning og Beatles musik.

Bruden var i den smukkeste batik silke kjole, friske blomster i håret og, som i kan se på billedet, bare tæer og sølv smykker – så fint!

Ja og nogle lidt åndede billeder, men ville gerne vise frem hvad jeg havde på, en blomstret kjole fra DANSK, blazer fra Cacharel, 2nd hand taske og Bruuns Bazaar sko til vielsen og kjole fra DANSK butikken, sandaler fra Saint Tropez og Line&jo smykker på til festen.

2 kommentarer

 • Hvor lyder det smukt, med sådan en kjole og så skønne personlige detaljer for bruden, som bare tær og sølvsmykker, rigtig godt billede der viser stemningen:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Hansen
  hvor ser det godt ud. Kan en lignende jakke mon købes på nettet. Har set at dette link linker til flere steder hvor man kan købe only tøj bl.a. på onlyshoponline.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

til fæst