Mere blå kjole og Sofie

Søndag med tante

Kjole fra Gina Tricot og bælte fra Monki

I dag har jeg brugt dagen med min tante som er på besøg fra det store udland. Vi har været på Hovedbanegården (en klassiker), det Jødiske Museum, spist frokost på Café Kys og shoppet på Fisketorvet. Mens hun fik en lur, lavede jeg en overdådig tapas (i must say) – spicy meat balls med tomat sauce, hummus, brie, oksekøds pølse, honning valnødder, artiskok creme, oliven, små rugbrøds dimser med varmtrøget laks blandet op med cream cheese, æbler og dild, en avocado salat og edamame bønner med spicy miso dip… mmm!

1 kommentar

  • Gunilla
    Det var ikke så lidt du lavede hva´? Lyder muuuuuuums-lækkert!!
    /Gunilla
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere blå kjole og Sofie