DAY AW10

Robocopskovmand

2nd hand skjorte og leggings fra STØJ

Godmorgen! I morges krævede mine ben sejere påklædning end sort, så på med robot leggings!

Jeg vil forresten lige svare tilbage på nogle henvendelser jeg fik omkring den tubekjole jeg have på fra STØJ forleden dag, den fås nemlig i Message og Deres. Jeg fik for noget tid siden lov til at vælge lidt fra STØJs kollektion, som jeg måtte beholde, very nice, de har mange fine ting og der var nogle styles der faldt i min smag, så med hjem kom de, så dem får i nok at se engang imellem. Men nu skal jeg videre i teksten -> ARBEJDE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY AW10