A.O konkurrence - updated version - nu til mænd!

Idag

Pants InWear, jacket A.P.C, shoes Nike & sunnies H&M.

Bracelet Noemi Klein.

Armbåndet som jeg købte i London var et virkelig godt køb, omend jeg brugte lidt over mit budget så har jeg fået brugt det rigtig meget!

I dag var min næst sidste dag på Woman, lidt trist, men jeg trøstede mig ved at jeg fik lov at låne et lag neglelak, som altså blev til 5… kunne ikke bestemme mig! Hvis jeg husker korrekt er den hvide fra YSL, den pink fra Rimmel, den gule og grønne fra GOSH… og den lilla kan jeg simpelthen ikke huske hvor er fra…

Og forresten er mine bukser fra InWear også en ny favorit, en slags harems/pæne bukser – som sidder ret godt. Havde luret på dem sidste sæson men nåede ikke at købe dem før de blev udsolgt, tilgengæld fik jeg fat i dem denne sæson, ved hjælp af venlige mennesker fra InWears PR bureau PRD. Mange tak!

Har haft dem på 4 gange allerede… kan ikke rigtig overskue at de skal vaskes OG tørres, det betyder nemlig at der er ca. 2 timer hvor jeg ikke kan hoppe rundt i dem – OH NO!

I love the Noemi Klein bracelet that i got in London, though it was a little expensive… Today was almost my last day at the Woman magazine, so i tried not to think about how sad i am that i’m leaving, by painting my nails in 5 different colors! Weee!

BTW my pants from InWear are a new fave, kinda harem/dressy pants, but they fit really well – i looked at them last season but they where sold out so quikly, but with a little help from InWear PR agency PRD i got my little greasy hands on them this season – thanks!

Really don’t wanna wash them, then i would have to take them off for two hours – OH NO!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A.O konkurrence - updated version - nu til mænd!