Intern

Søndag

Top from DANSK, Jacket from InWear & Jeans from Prim I Am.

Sådan så jeg ud igår, efter jeg havde siddet i alt for mange timer og læst, og skulle til fødselsdag – ægte børneføller med boller, lagkage, små kager, store kager, varm kakao, kaffe, the og til sidst Hot Dogs!

jeansne er forresten nogen jeg fik til sendt af Prim I Am, som lige er begyndt at lave jeans – så dem aftalte vi at jeg lige kunne teste – så kommer med lidt bedre billede og beskrivelse på et senere tidspunkt.

NU skal jeg pakke og gøre mig klar, smutter nemlig til et hemmeligt sted indtil på onsdag, MEN fortvivl ikke, jeg har fundet en hemmelig gæsteblogger til jer – det skal nok blive sjovt!

Så fra nu af og indtil jeg er tilbage, kan jeg ikke garantere for hvad der vil blive postet 🙂

My outfit from yesterday. Got the jeans from the danish brand Prim I Am, to test – will update you with a better pic and description of them later. Now i need to get ready, i will be leaving for a secret place later and wont be back till wednesday, but i found a secret guestblogger for you guys – so stay tuned, it’s gonna be fun for sure!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intern