Fred is back in town og tak til gæstebloggeren

dagens hos Wella & Braun

Jacket A.P.C, tee Levi’s, jeans Levi’s, necklace Pieces, shoes Vagabond & bag Supreme

Her sidst på eftermiddagen, efter 6 timers skole og forgæves bog jagt, satte jeg mig i den varme stol og blev dullet op! Jeg blev forkælet med snack og drinks mens den sødeste hårstylist Joy fra Cha Cha Cha, fortalte mig en masse tips om hvordan jeg plejer mit hår. Det var i anledningen af et nyt samarbejde mellem Braun og Wella – som jeg vil komme mere ind på i en anden post, der havde inviteret nogle damer forbi til en omgang hårpleje! Much needed – føler jeg skal udskifte hele badeværelses hylden, da jeg mangler det ene og det andet produkt jeg ikke anede fandtes :s godt jeg har en USA tur i sigte!

Men jeg fik lidt fylde og krøller – synes det ser ret lækkert ud – må se om jeg kan lave det samme her hjemme, haha!

Kan i forresten lide mine nye Vagabond sko? Har lige fået dem af Gitte fra Riis Sko i dag og hoppede straks i dem, i LOVE them! Tak!

My outfit from today – after a long day in school an a book hunt in the city i spent my afternoon in a really cosi chair, getting pampered and styled by the sweetest hair stylist Joy from Cha Cha Cha – all becouse of a ned collab with Wella & Braun. More about that later! I got cute curls and i’m really lovin’ the look! Now i just feel like i have to get so many new product that i didn’t even knew exsisted!

You like my new shoes? Got them from Riis Sko today and wore them immidiately, thanks!

Photocredits goes to ÅSE!

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fred is back in town og tak til gæstebloggeren