Fredes Favoritter: Støvler

on my mind

Igår var jeg forbi Riis Sko i Galleri K, jeg havde nemlig 2 par sko på hjernen – ikke at jeg mangler sko, men kender i ikke det når man prøver noget som umiddelbart ikke rigtig er noget for én, men så spøger det altså bare i hovedet… i laaaang tid? Sådan har jeg haft det med de to par Vagabond sko, de flade minder MEGET om mine ‘noget nær yndlings støvler – som er blevet døbt – pirat-sheriffen’ og de lange har jeg jo i kort version… Men men prøvet blev de og der kom også et par med hjem – som gave- mange tak for det Gitte! Kan i gætte hvilket?

Forresten er der ret mange fede kollektionsprøver fra Vagabond til salg i Riis Sko, de koster 500 kr og er str. 37.. (farligt..)

Tried on theese shoes yesterday – i have been thinking about them for a while, but some how they didn’t get me the first time i saw them… But yesterday, one pair came home with me – can you guess which one?

Both are from Vagabond.

3 kommentarer

 • Frederikke
  Hej Mie,
  Jeg skulle mene at der er plads – men kom og se for dig selv og få en kop kaffe og forhåbenligt gøre nogle gode køb 🙂
  KH Frede
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie
  hej. jeg tænkte på, vedrørende tøjsalget.. stedet er jo ikke særlig stort? hvordan kan der være plads til både de ‘alm. mennesker’ OG bloggerne? :b der kommer jo sikkert også rigtig mange mennesker når der er blevet reklameret så meget for det rundt omkring. er det større i år?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh den knælange er jeg også helt vild med ;P
  /Gunilla
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredes Favoritter: Støvler