on my mind

ROBYN

I fredags var jeg med Sofie og hendes veninde, inde og høre Robyn – det var den fedeste koncert og rigtig godt selskab! Vi endte med enkelt og et spil snyd på Endestationen – total gym. stil!

Jeg havde DANSK kjole, Ugabuga halskæde og de lange vagabond støvler på – det var nemlig dem der røg med hjem – desværre kan man ikke se så meget af det på billedet, men synes det er sådan en hyggeligt billede alligevel.

Nu er jeg lige kommet hjem fra tøjsalg, oprydning og restituerende middag hos min mor… træt, træt, træt!

This friday i went to see Robyn with Sofie and her friend – amazing! I was wearing a new DANSK dress, Ugabuga necklace and the long Vagabond boots – you can’t really see anything in the picture though 🙁

4 kommentarer

 • Frederikke
  hej emma jeg er 171 cm høj 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Ditte,
  du kan købe DANSK i Samsøe i Århus og ellers kan du købe det hos byflou.dk:)

  kh frede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte
  Åh, in love! Hvad kostede de lange vagabond-støvler? Must have!!!

  PS: Elsker din stil! Kender du til steder, man kan købe DANSK enten på nettet eller i Århus? Du har utrolig mange fede stykker tøj derfra, men jeg kommer ikke lige forbi DANSK-butikken i kbh, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma A
  Årh, en fin kjole, want! 🙂
  Det er åbenbart ret farligt at læse din blog (efter at have set dig med din mesh/flower bluse fra AA har jeg købt den i sort). Må jeg spørge hvor høj du er? Er selv på højde med sofie nemlig og er lidt i tvivl om jeg vil kunne ‘worke’ den korte version af dine støvler 😀

  – Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

on my mind