Very soft top, very soft pants and very sharp earrings!

presseonsdag

kl.15.05: Think PR

Taske fra Bon A Parte, Cardigan Minimum, Kjole POP, blå Kjole fra Bøgelund-Jensen, (børne)Sandaler fra Bon A Parte, Strik Minimum, Shorts + Nederdel fra POP

Min pressedag startede kl. 15.05 hos Think PR – jeg beundrede de fine kollektioner, det var rigtig mange fine ting – især tasken fra Bon A Parte og cardiganen og den fine top med sløjfer bagpå fra Minimum var jeg rigtig vild med.

Kl.16.18: Patriksson Communication

Kjole, 3x toppe og jeans fra Cheap Monday, 2x strik fra Filippa K

Hos Patriksson faldt jeg for sølv detaljerne på jeans og top og generelt bare for ‘bryst’ temaet – love it! Filippa K er et gammelt favorit mærke som jeg lidt har forsømt – men tror at jeg skal kigge lidt nærmere på det, især de fine strik og så er de faktisk også rigtig gode til jeans!

17.45: Agency V

Skjorte, bukser og jakke fra WoodWood, Stribede sko fra Mini for Many, Jakke, 2x kjole og farvede sko fra Minimarket, 2x sko fra Carin Wester.

Jeg var også forbi Agency V’s nye lokaler på Vesterbrogade hvor jeg nød kager, sodavand, godt selskab og synet af rigtig meget flot tøj! Er helt vild med WoodWood, Mini for Many, Minimarket, Weekday, Monki og Carin Wester (øhh ca. alt hvad der var) – de ramte lige min smag! 100% opsparings potentiale – der er jo også god tid til 🙂

Det meste af dagen brugte jeg i selskab med min yndlings Woman blogger Sofie!

Monki og Weekday må komme i en anden post – har for mange billeder!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Very soft top, very soft pants and very sharp earrings!