Fredes favoritter: Rygsæk

Toursda’ presse!

Rav smykker fra Kia Utzon, sko fra Vagabond, plateau ballarina fra Partouf, mønstret jakke fra Tusnelda Bloch, taske og kappe fra Tabernacle Twins.

Startede dagens presserunde hos Spalt PR i Skindergade, snackede lækre fortune cookies og savlede over deres nye Designer+ kunde  ‘Tabernacle Twins’, som laver de vildeste prints, strik og kjole – de fortjener en post for sig selv, men indtil videre så dyrk lige den kappe!!

Sko fra B&co., bikini, hat og top fra Lacoste, røde sko og 2x løbejakke fra Nike og grøn jakke fra Marlboro Classics.

Hos Inq kiggede jeg på løbe tøj fra Nike – man er vel blevet lidt besat 🙂 og på fine klassiske logoer hos Lacoste og så er jeg ret vild med den lille Nike sko, gad vide hvad den hedder?

Lang cardigan, cirkel tørklæde, læder jakke og sorte bukser fra Stylein, tasker fra Abaco, solbriller fra Poladroid, grå støvlet og grå sandal fra Deichmann, kork sandal fra UGG og små neglelakker fra Depend.

Sidste stop i dag var Star PR, her fik jeg en meget sprød Acai bær smoothie og kiggede læææænge på Styleins fine ting – det er klart et mærke der er værd at holde øje med, ved at de har en webshop, men ellers ved jeg ikke hvor det sælges 🙁

Nu er jeg hjemme, har spist en kærligheds middag, set Gossip Girl og nu hygger jeg bare og nyder ikke at skulle tidligt op i morgen.

Phew! Some snaps from todays press tour! Now i’m home and relaxing in front of the TV.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredes favoritter: Rygsæk