Yndlingssøndag?

Hilfiger Denim Loud

Mette fra The Astroid Galaxy Tour.

Forleden fik jeg mail om et event der hedder Hilfiger Denim Loud, det er (det siger næsten sig selv) Tommy Hilfiger der står bag arrangementet, som er et musik event der skyder op i forskellige byer – næste weekend er det KBH.

Jeg har fået en enkelt billet til eventet, efter aftale med Hilfigers danske PR bureau, og da det er et mega sejt line up og lyder som et fint event, syntes jeg det er en sweet deal at fortælle lidt om det og komme med til festivitasen. Jeg fik endda tilbudt et interview med nogle af kunstnerne, meeen føler ikke lige at mine journalistiske evner rækker dertil 🙂 Her er lidt info om selve eventet på fredag.

På scenen i Vega vil være bands som det amerikanske indie folk-band Darwin Deez, det danske Astroids Galaxy Tour samt internationale DJs som DJ Lauren Flax, DJ Boody B. og DJ duoen Clasixx.

De to danske DJs Fredeski og Dan M er også en del af line-uppet.

Hilfiger Denim LOUD er et live koncert koncept.

Det gik I luften første gang i april 2009 og blev straks en success i kraft af sit unikke set-up med internationale profiler og nyt talent i et dynamisk mix.

Hilfiger Denim LOUD er grundlagt af Tommy Hilfiger som en live musikoplevelse, simpelthen fordi Tommy Hilfiger selv elsker rockmusik og anerkender musikken som en af livets og modens største inspirationskilder.“If it wasn’t for rock’n’roll, I would never have been a designer,” har Tommy Hilfiger tidligere sagt.

Siden sin start har Hilfiger Denim LOUD været præsenteret i en række europæiske storbyer blandt andet Amsterdam, Berlin, Bruxelles og Milano og mange aktuelle og hæderkronede brands har tidligere været en del af Hilfiger Denim LOUD inklusiv navne som The Virgins, The Films, Matt & Kim og The Ting Tings. Foruden The Drums, Peaches, Major Lazer, N.A.S.A., Larry Tee, MixHell, Housse de Racket, Jeans Team, Tom Exile, DJ Phono (Deichkind), Azzido da Bass, Cajuan, MC Pase Rock, Wirspielen og Kraak & Smaak.

Fredag 12. november 2010Dørene åbnes 21.30Lille Vega og Vega Lounge Enghavevej 40København V

BILLETTER:Pris: 125 kr. inkl. gebyrKan købes hos Billetlugen.dk og i Tommy Hilfiger Store, Østergade 26, Kbh K

Jeg glæder mig aller mest til Astroids Galaxy Tour og til forhåbenligt at få udviddet min musik horisont, som er riimlig meget snævret ind til the Beatles, Beyoncey og Medina 😉

Hvilken musik hører i? og er der nogle på line uppet i har hørt før og kan anbefale?

3 kommentarer

 • Mille
  Ja sig ja til et interview!!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas
  Du skal da helt sikkert sige ja til et interview!!! Du kan jo f-eks spørge om deres ynglings outfitts, butikker, barer osv… KOM NU!!!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brugte lige 6 timer i dag på at skyde ni styles, som ni studerende fra Copenhagen design school skal fremvise til selveste Hr Hilfiger på torsdag:-D
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingssøndag?