Vinderne!

NYNYNY

DANSK jakke, OU halstørklæde, Levi’s jeans og Nike free sko.

Jeg er stadig bagud med at vise jer billeder fra NYC, men det skal nok kommer – her er et fra Battery park, som er et af de fineste steder at hænge ud på manhatten, der er så smukt på en klar solskins dag!

Er allerede begyndt at finde ud af hvornår jeg kan komme afsted igen, den uge i Oktober var bare en lille reminder om hvor fantastisk denne by er – så næste gang skal det altså være længere tid. Ej jeg får helt ondt i maven af at tænke på NY..!

Hvilken by er jeres yndlings by?

10 kommentarer

 • Skønt billede af dig. Jeg er meget-meget stor fan af København og har det præcis som Superhelten, når jeg cykler igennem Nørrebro. Men da København jo er nævnt, siger jeg: Stockholm. Fantastisk stemning, tæt på magisk natur, lækre shops, sød befolkning og smaddergode restauranter.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde
  Jeg er nu også svært glad for nogle af de nævnte – Berlin og Bangkok (noget der starter med B åbenbart?), men skal til New York for første gang om halvanden måneds tid for at fejre nytår og opleve byen i knap to uger! Glæder mig helt vildt! Og kunne vældig godt bruge nogle tips 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • London har været min ynglings by i mange år, men efter jeg var i NY for snart et år siden, er jeg blevet i tvivl. Jeg må nok hellere tage til begge byer meget snart, så det kan blive afklaret…hehe 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • New York, hehe;) Har været der én gang, men det er bestemt ikke den sidste! 😀
  /Gunilla
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings by er helt klart også Manhattan. Men det kan man vist også godt se på min blog 🙂
  (daneinny.wordpress.com)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsby er klart København. Jeg ved ikke noget bedre end at cykle gennem min by og tænke over, hvor heldig jeg er at bo her.

  Skal jeg vælge en by i den store verden udenfor Danmark, må min yndlingsby være Bangkok. En sand metropol, hvor det vestlige møder det asiatiske. Hvor kaos møder zen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Min yndlingsby er klart NY! Elsker alt ved byen og får aldrig nok trods utallige besøg.
  Overvejer en tur i sommeren næste år – men så skal der spares indtil da;)
  Hihi sødt billede – elsker mågen, der har sneget sig ind;)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings by er London. Siden jeg var der første gang for 10 år siden, har jeg været forelsket. Siden da, har jeg hver gang, jeg har besøgt byen, allerede glædet mig til næste besøg. Synes jeg er blevet “fortrolig” med London, og ved hvor jeg skal gå hen for at finde det ene og det andet, og mine favorit shoppesteder ligger også her. Bare det at skrive eller tale om London, så begynder jeg ubevidst at tænke over, hvornår jeg har tid og penge til et smut. 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indtil nu er det Berlin, men håber at New York bliver min yndlingsby, når jeg skal derover for at studere efter jul. Har aldrig været der, men glæder mig til at tilbringe 5 mdr i denne by, som alle siger er så fantastisk 🙂

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille
  Har netop været i NY for første gang her i Oktober – og også brugt Mettes blog flittigt til inspiration – og det ER jo en fantastisk by altså! Skal HELT sikkert også afsted igen, men min yndlingsby er stadig London… har nok noget at gøre med, at jeg har boet der, så den føles næsten som hjemme:)
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne!