blødt

surprise!

Jakke fra Lindex, vest fra Ilse Jacobsen, hue fra H&M, halstørklæde fra Urban Outfitters, top fra STØJ, halskæder fra FIE, jeans fra Cheap Monday, sko fra Billi Bi, handsker fra DANSK & taske fra Alexander Wang.

Efter en lang og studerende dag tog jeg til julehygge hos Friis & Co. med Mikkel. Jeg lignede en lille pelsprop, men holdt varmen 😀 Jeg er lidt hængt op med arbejde og alt muligt andet december agtigt, så derfor er dagens et sjældent syn (har hyggetøj på like all the time), men prøver at komme med lidt, bare lidt!

Forresten, hvad synes i om konkurrencerne so far?

Har i deltaget i konkurrencen om sættet fra InWear?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blødt