oh.im.so.grown.up.i.dont.even.think.about.clothes.anymore!

Tromborg

Mineral foundation og concealer fra Tromborg

Jeg er ikke den store beauty nørd – slet IKKE! Dels fordi jeg ikke kan finde ud af at lægge pæn make up og dels fordi der er så mange produkter jeg ikke kan tåle – så er det ikke så sjovt…

Men jeg fik anbefalet Tromborg af min storesøster, fordi det skulle være rigtig mildt for sart hud og produkterne skulle være rene og fri for parabener… og lette at bruge til sådan naturlig dags make up.

Jeg fik tilfældigvis en concealer i en goodiebag i sommers, som pænt har ligget i skabet, men nu er den kommet frem og jeg har fundet ud af at den er ret god til min hud. Det værste jeg ved (og en anden grund til at jeg sjældent bruger særlig meget make up) er hvis min hud tørrer ud pga. pudder eller foundation og concealeren laver streger under øjet. Det gør concealeren faktisk ikke og derfor tænkte jeg at udvidde mit sminke sortiment med en mineral foundation.

Jeg købte den i Magasin som har fået en herre lækker Tromborg afdeling og ekspedienten hjalp mig med at finde den rigtige farve og vise mig hvordan jeg skulle bruge den (ikke rocket science, men jeg havde brug for hjælp).

Jeg købte den lige inden nytår og har brugt den et par gange siden, med stor succes – den har hverken tørret eller irriteret min hud, men vigtigst af alt så dækkede den fint og gav en slags glød uden at farve for meget – mere bare sådan lidt jævn flot farve, der dækker det værste rødmen, som jeg især lider af når det er så koldt.

Jeg ville bare lige give tippet videre, da jeg selv synes det er svært at navigere rundt i beauty boxen 🙂

Hvis det har interesse, så har Tromborg faktisk en webshop og på hjemmesiden kan du også læse mere om konceptet og produkterne.

Har i nogle gode beauty tips til make up, der er god til sart hud og uden parabener og parfume?

Og er beauty noget jeg skal fortsætte med? Har også en god rouge osv…


11 kommentarer

 • I am sure this post has touched all the internet users,
  its really really fastidious post on building up new webpage.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna
  Jeg kan anbefale det franske mærke UNE beauty. Serien er Ecocert certificeret, som garanterer, at mindst 95 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse og mindst 50 % af planteingredienserne er økologiske. Det kan bl.a. købes hos clarashelse.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Anna,
  Mange tak for tippet, det vil jeg tjekke ud 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For lige at gå udenom makeuppen, vil jeg gerne anbefale deres makeupfjerner.. Den koster kun omkring 160 kroner, er oliefri og er virkelig lækker til sart hud. Nu ved jeg ikke om du decideret har problemhud, men i hvert fald er tromborgs pure control cream virkelig også prisen værd! Den giver silkeblød hud og fjerne mange af de små urenheder, huden producerer.. Så på med makeuppen og af med den igen med de lækre produkter 🙂
  Kh. Mette
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Fedt, det skulle jeg måske prøve!
  Ja det er lidt dyrt, men jeg bruger kun mascara og rouge til hverdag, så følte jeg lige kunne investere i lidt læks tl nytår 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med rougen fra Tromborg, især i farven ‘vintage’, da den ikke farver voldsomt meget, men giver en rigtigt fin farve og er god til at fremhæve kindbenene. Som der står på hjemmesiden, er farven ”perfekte kindben på dåse” – det vil jeg gerne give hende ret i 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har længe haft det samme problem, med sart hud, og at jeg ikke kunne tåle en dyt! men desværre er mit budget ikke til Tromborg 🙂
  . Jeg har fundet ud af at ELF, er rigtig god i stedet billig, effektiv, og jeg kan tåle det.
  det er også naturligt og uden diverse parabener osv (:
  yay!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette
  Jeg har også meget sart hud, og tit tør hud og rødmen her om vinteren. Så jeg siger mange tak for tippet! Har nemlig prøvet e.l.f, som jeg desværre ikke er fan af..
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay – tak for tippet, det lyder lige som sådan en foundation jeg skal kigge på lige om lidt, når min Youngblood er tom!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte
  Hvor lækkert. Brugte også Youngblood, men den er tom nu. Hvad farve bruger du?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Alberte,
  Jeg bruger farven Vanilla 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oh.im.so.grown.up.i.dont.even.think.about.clothes.anymore!