fake day today

walkonbraids

Forleden dag var jeg forbi Monki, fordi Sofie og Maria havde blogget om de her sko, og selvfølgelig var de udsolgt i min str. så tog lige et smut forbi fisketorvet, hvor de da var tilbage! Og så stod jeg der og manglede slet ikke sko, men havde cyklet hele vejen til fisketorvet, kun for dem – så de måtte med hjem, dog kun på prøve – er sgu lidt i tvivl.

Bought these really cool shoes at Monki the other day, i’m really not in need of more shoes, but i brought them home, so we’ll see if i keep them..!

9 kommentarer

 • Jeg stemmer for at du giver dem en chance 😉
  De er rigtig fine.
  /C
  http://walk22.blogspot.com/
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Pischiutta
  Jeg køber dem også meget gerne af dig, hvis du vælger ikke at beholde dem! Jeg synes de er for fede, men bor desværre lidt for langt væk fra en monkibutik 🙁
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at de er super fine og cool de sko.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte
  De er meget fine – havde også købt dem, men efter at have taget dem på derhjemme, kunne jeg mærke med det samme at de var meget meget stive omkring hælen og tæerne, og jeg konkluderede hurtigt at de derfor aldrig ville blive brugt, grundet vabler som ville være der i løbet af 0,5… derfor måtte de retur 🙁
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Flotte sko.
  Og mega mega fedt gulv!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Charlotte,
  Har det lidt på samme måde, men har dog også haft sko som jeg har gået til og er blevet rigtig glade for – uhh ved sgu ikke rigtig om jeg skal satse… de er jo fede 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole
  Jeg må indrømme, at jeg, efter at have set dem i virkeligheden, så synes jeg de er grumme.. 🙁
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, de har ikke flere i min størrelse i Århus, piv piv piv 🙁 De er super fede!

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  hvis du vil af med dem, køber jeg meget gerne af dig! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fake day today