Top fra A.P.C, jeans fra

230311

Jakke fra Bon’A Parte, Jeans fra Silence&Noise, sko fra Bianco, taske fra Mulberry og solbriller fra F21.

Jakken fra Bon’A Parte er ny – jeg har fået lov at vælge 5 stykker tøj fra deres spring/summer kollektion, som jeg var oppe og kigge på hos deres PR Bureau i sidste måned. Jeg husker ikke Bon’A Parte som postordre mærke, så kom der op uden nogen forestilling om hvad jeg skulle forvente af deres stil – og blev glædeligt overrasket. Det er slet ikke min stil det hele, men er rigtig vild med deres klassiske og basic styles, og havde derfor ikke svært ved at vælge. Som en del af aftalen har jeg linket til Bon’A Partes hjemmeside. ANYWAYS – Jakken/trench coaten er jeg vildt glad for, har allerede haft den på en del (yay for spring time!) og tror jeg kommer til at bruge den meget. Hvad synes i om den?

Got this trench from Bon’A Partes spring/summer collection, as i got to choose 5 pieces from them. I have linked back to their website, as a part of the deal. I love this trench and already wore it a couple of times – yay for spring time!

Do you like it?

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top fra A.P.C, jeans fra