Wishlist...

Naturals

Forleden dag var jeg til et presse event for TRESemmés nye serie der hedder Naturals – den er pimpet (i min optik) op og er nu fri for parabener og indholdet af sulfater er mindsket så meget som muligt og så er produkterne proppet med USDA certificerede økologiske avocadoer 😉 og andet godt til lokkerne. Ydermere er den parfume, der desværre er i, IKKE en af de 16 allergifremkaldende af slagsen – godt! Hårsprayen er fri for Aerosol og hårmoussen er med søde appelsiner.

Lige noget for en sart en som mig.

Derfor er produkterne nu rykket ud på badeværelset – så må vi se hvordan de klarer den, selvom de har gode forudsætninger!

Hvilke krav har I til hårprodukter?

5 kommentarer

 • Pia
  Hej Frede
  Vend meget gerne tilbage med en dom når du har prøvet produkterne… tak tak tak
  http://WWW.BEAUTYCURRY.COM
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh lyder spændende, glæder mig til at høre resultater!

  Jeg har egentlig ikke de helt store krav, sådan til hvad de indeholder – har jeg aldrig faktisk tænkt over.. men det er da nogenlunde det samme som creme.. hmm..

  Mine hårprodukter er ofte fyldt med parfume, egentlig ikk fordi jeg ønsker det, men de rodukter som har fungeret bedst for mig og mine krøller er tit bed head, curls rock, Label M curl creme – tror ikke ligefrem disse er særlig øko agtige, men de giver godt med fyldre, så man må gå lidt på komprimis:)

  Smil Modekolibrien Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla
  Jeg har aldrig tænkt så meget i hvad min shampoo indeholder eller ikke indeholder.

  Jeg har et stort krøllet hår og efter mange års test frem og tilbage er det vigtigste for mig at have en shampoo og balsam som gør noget godt for håret, så jeg slipper for alt for mange selvlavede dreadlocks. Er de så fri for alt muligt skadeligt er det blot et +!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh glæder mig til at prøve produkterne 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Jeg kan rigtig godt lide Aussies produkter.. Jeg brugte også helst produkter som ikke indeholder alle mulige stoffer. Men jeg må sande, at de der øko og minirisk produkter simpelthen tørre mit hår ud. Med hensyn til cremer og makeup bruger jeg ting uden parabener og parfume. Så det hjælper lidt på samvittigheden 🙂 Men ja, vend endelig tilbage med din mening om disse produkter.
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist...