Christianshavnkage

Moshi Moshi Mind goes Vbro

Fornylig åbnede Moshi Moshi Mind en butik på Tullinsgade og i dag var jeg lige forbi for at se på sagerne. Kender butikken fra Østerbro og Vesterbro udagven skuffede bestemt ikke! Lækre produkter og the fra Moshi Moshis eget mærke, Kjær Weiss læbepomader, Stella McCartney for Adidas træningstøj, Repetto sko og lækre basics fra Moshi Moshi Mind, Aymara og James Perse. Jeg kiggede længe på de lækreste røde løbe shorts fra Stella McCartney for Adidas, men s*** de var korte, som i at de først skal på når jeg har løbet langt..!

Tag forbi butikken, den er bestemt et besøg værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christianshavnkage