faded

I heart ESSIE

Mine favorit Essie farver for tiden!

Essie er for tiden min klare favorit når det kommer til neglelak – både pga. farverne og kvaliteten, og så er prisen til at overkomme (særligt i udlandet).

Jeg plejer at forsyne mig med farver når jeg er i NY og har også lige fået en shipment hjem fra min storesøster, med Mango Bango, Mob Square, Ballet Slippers og Turquise & Caicos.

For et stykke tid siden var jeg til et ret interessant pressemøde, hvor Essie Weingarten selv var tilstede for at fortælle om hendes neglelak eventyr – hun er sgu en sej dame, der startede med at tage rundt i Las Vegas og aflevere neglelaks prøver i alle beauty salonerne, for derefter at blive kimet ned at salonejere der ville have mere! Hun fortalte også om hvordan hun elskede at få ordnet negle som en treat da hun var lille og rådede alle til at tage sig tid til en mani-pedi i ny og næ (priserne i USA gør det jo væsenligt lettere at gøre det i ny og næ, i forhold til i DK). Det endnu mere spændende er at L’Oreal lancere Essie i DK – så vidt jeg kan huske er det i alle Matas butikker. Der vil være et fuldt display med op til 90 forskellige lakker og nogle pleje produkter.

Lakkerne kommer til at koste 100 kr. i forhold til de 125-130 kr. de har kostet siden de kom til DK.

Ved samme anledning fik jeg også Essie’s Spring Collection med hjem – en kollektion som er inspireret af samarbejdet med L’Oreal og hedder selvfølgelig ‘a French affair’. Har allerede testet de fleste af farverne og er ret begejstret 🙂

Kan se at der er rimlig meget Essie snak i blog land pt og så hos Sara at Essie displayet og de flotte farver allerede er landet i Matas 🙂 OG ydermere så jeg hos Lotte at Nice Hair har Essie til yderst fordelagtige priser lige nu.

I love Essie nailpolish and i’m so excited that it’s finally officially available in Denmark, and even at a lower price than before!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

faded