tea time

Jakke guide – frede style

Army jakker: Foto fra Adelie, rosa jakke fra H&M, grøn jakke fra Zara, camo fra Wood Wood.

Blazer jakker: Coral blazer fra Asos, foto af Emanuelle Alt fra Acie, navy blazer fra Topshop.

Læderjakker: sort læderjakke fra Topshop, foto af og fra Elin Kling, Brun læderjakke fra Stine Goya, sort læderjakke fra StyleIn.

Trench Coat: Rosa trench fra Weekday, foto af og fra Columbine Smille, lys trench fra Bon A’Parte, lys trench med detaljer på skuldrerne fra Designers Remix.

Denim jakker: foto fra Jak & Jil, 2nd hand denim jakke fra Ebay, hvid denim jakke fra H&M.

Hold nu fest hvor har jeg brugt alt for lang tid på det her – men PS er jo en tidsfælde og blev helt grebet af det! + jeg lige skulle finde links til ALLE billederne 🙂

Men here you go: en jakke guide til denne sæson, men jeg vil nu mene den er ret klassisk. Det er i hvert fald nogle kategorier jeg opererer i til daglig og det har jeg gjort i et stykke tid – og kommer nok til at gøre det et stykke tid endnu.

Det her dog bare forslag, der er jo 1000 vis af alternativer, men ville vælge nogen jeg kendte og nogen der var available – i webshops… Der er direkte links til alle jakkerne.

Der er et par ting jeg endnu mangler af tilføje til min garderobe – en perfekt navy blazer og en fed denim jakke. Kunne godt hoppe på den hvide fra H&M og evt. også en 2nd hand af slagsen, skal bare lige finde den rette.

Håber i kan bruge guiden – måske bare som inspiration?

Er der andre guides i sådan går og savner?

A little guide to the jackets that IMO is a must for this season.. actually for always 🙂 There is direct links to all products – tried to use stuff that’s available 🙂

8 kommentarer

 • Sikken en fin guide.. Har altid været helt vild med læderjakker, og i denne sæson er de jo over det hele… Så fint med lidt forskellige modeller og farver, så det hele ikke bliver sort.

  http://lenoirblog.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har en vintage cowboy jakke præcis magen til den på billedet, elsker den, og den bliver perfekt til distortion dagene! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Mary, det står i teksten – der er også et link 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary
  hvem er den blonde pige med en læderjakke udover en orange bluse?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  @Maria den fra WW er sååå fin! står højt på min ønskeliste 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja
  Super fin guide Frede. 🙂 der er et par stykker af dem jeg sagtens kunne finde på at købe ihvertfald. Der er ikke en bestemt guide jeg lige går og savner, men kunne smadder godt tænke mig at se flere billeder af dit hjem. Det vi har set indtil videre ser super cool ud. Måske billeder af dit køkken? 🙂

  Naja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv jakken øverst på billedet fra H&M (den pudderfarvet)
  Har den i sommermodellen – den er nemlig noget tyndere – hvilket jo kun er fedt!

  Har den i en army farve <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria
  Fin guide! Jeg er helt forelsket i den fra wood wood og i denne her fra Prim I am http://shop.primiam.com/produkter/42-women—jakker/355-light—army/… Bliv nu sommer!!
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tea time