Desert Chukka

Bobble – the water bottle

Flere af jer har spurgt til Bobble, som er min nye vandflaske.

Jeg har faktisk drukket at små krus ude på mit studie de sidste par måneder fordi en medstuderende sendte mig et link om alt det lort en alm. vandflaske åbenbart udskiller… havde haft kig på den sunde drikke dunk, men må indrømme at designet faktisk har afholdt mig fra at købe den.. så hellere små krus 🙂

Til presse ugen i sidste uge blev jeg så introduceret for Bobble – men jeg har faktik set Bobble i diverse American Apparel butikker i NYC, så det var en gensyns glæde! Men med mere info – !

Bobble er en vandflaske med indbygget kulfilter der renser vandet – måske ikke drøn nødvendigt i DK, men stadig rart. Det fjerner klor og organiske stoffer og får vandet til at smage af kildevand. Ydermere er flasken lavet af genbrugsplast og er uden BPA, phthalater og PVC. Flasken kan bruges til uendelighed… arhhh men næsten. Kulfilteret skal dog skiftes efter 300 ganges brug, jeg har regnet ud at det er ca. 10 mdr. hvis jeg bruger den 5 dage i ugen og fylder den op 1-2 gange om dagen.. ca!

Flasken er designet af Karim Rashid og kommer 6 forskellige farver og 3 størrelser, den jeg har er den mellemste str.

Prisen er 100 kr. for en flaske med kulfilter – ekstra filtre kan købes for 50 kr. og vil kunne købes i diverse detailbutikker fra 1. maj – liiige om lidt!!

I love bobble!

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Desert Chukka