monday.i.dont.care.for.you.

iphone tøj og facebook konkurrence

2nd hand jakke, FON sweatshirt og Nike Blazer Vintage.

Pyha den her mandag trækker tænder ud – men heldigvis har jeg nydt en kold danskvand i solen og fået sat et par læks konkurrencer op til jer! Den første er på facebook allerede nu og her udlodder jeg, sammen med Music for Dreams, 2 billetter til COMA CLUB d. 7. Maj på Nationalmuseet. Læs mere om hvordan du deltager og om COMA CLUB på fredesblog.dk’s facebook side som du finder her.

Er så oppe at køre over de her Nike Blazer som jeg fandt på Designer Forum i weekenden. Var på arbejde alle dagene, men fik lidt tid til at kigge omkring, og af erfaring kiggede jeg efter gummisko og i Nag’s bod – der var bingo begge steder. Viser jer mit køb fra Nag ved lejlighed.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

monday.i.dont.care.for.you.