230511

Hair things

Jeg bruger ikke frygtelig mange produkter til mit hår – men dem jeg så endelig bruger skal altså virke!

Derfor bruger jeg Chi Organics Silk Oil som jeg putter i spidserne af mit hår når det er vådt – det gør det rigtig sundt og glansfyldt, det er jo ret lækkert! Maria Nila Smoothing Drops som jeg bruger til tørre frizzy spidser i løbet af dagen. Gun-Britt Soft Styling Spray som gør håret lidt lettere at sætte og man kan sådan spraye det i håret tæt ved hårbunden og så puffe det lidt op så det skaber lidt fylde – also nice!

Dog leder jeg stadig efter en hårpudder/tør shampoo, den billige version som mange anbefalede er altså bare ikke at finde i noget supermarked i min umiddelbare nærhed, så er lidt ude i at hoppe på en mere tilgængelig 😉

Nå det var lidt til beauty kategorien – er det noget i kan lide?

I don’t use a lot of products for my hair, but the ones i use are really good!

Chi Organics silk oil that i use in towel dry hair to make it look healthy and shiny. Mari Nila Smoothing Drops to help dry and frizzy ends. Gun-Britt soft Styling Spray that makes my hair easy to style and adds volume – which is nice!

I’m still looking for a good dry shampoo/hair powder, but don’t know which one to buy?

That was a little something for the beauty cathegory – is that something you find interesting?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

230511